Mīlestības dienai veltīti pasākumi

Nedēļas nogalē iesakām apmeklēt filmu vakarus, jau tradicionālo muzikālo uzvedumu ar Jauno Miltu teātri un muzikāliem jauniešiem, koncertu un balli Baložos, kora "Sola" koncertu, kā arī sveču dienas svinības Katlakalnā.

 

12.februārī 16.00 Ķekavas sākumskolā vienīgais kino seanss Ķekavas novadā! Pianists Vestards Šimkus filmā " Brāms un kazas piens". Pēc filmas tikšanās ar režisori Rūtu Celmu- Kello.

 

12.februārī 19.00  Doles Tautas namā  jau tradicionāls pasākums, muzikāls uzvedums "Mēs satikāmies tā", kurā muzikāli literārā uzvedumā tiekas " Jaunais Miltu teātris " un dziedošie jaunieši Ingas Lagzdiņas vadībā. Divu cilvēku attiecības - mīlestība sākas ar pirmo satikšanos. Par to arī stāstīs šis uzvedums, kuru aicinām baudīt neformālā atmosfērā.

 

13.februārī 12.00 Katlakalna Tautas namā Tematisks pasākums senioriem "Satikšanās mīlas dziesmās".

13.februārī 18.00 Baložu pilsētas kultūras namā Koncerts un balle “Mīlas stāsti. Sarkans”.  Piedalās jauniešu vokālais ansamblis “Vivo”(Baloži), jaunais Tautas teātris, jauniešu kokļu ansamblis, deju kolektīvi “Vendija” un “Baloži”. Balle kopā ar grupu “Henrix”.

 

13.februārī 19.00 Kora "Sõla" koncerts "Ārpusklases mūzikls". Šā gada Valentīndienas priekšvakarā Latvijas Kultūras akadēmijas koris "Sõla" aicina uz skanīgu un jautru koncertu "Ārpusklases mūzikls" Doles Tautas namā, koncertā skanēs dziesmas no tādiem muzikāliem uzvedumiem kā, piemēram, "Sfinksa", "Lāčplēsis", "Mamma Mia", "West Side Story" un citiem.

 

14.februārī 14.00 Katlakalna Tautas namā Sveču dienas svinības Katlakalnā. Sveču diena- vakarēšana kopā ar interesentiem no kaimiņu novadiem- Džūkstes un Iecavas. Liesim sveces,dziedāsim, iesim rotaļās, griezīsim dančus un baudīsim īpašo Sveču dienas putru.

 

14.februārī 17.00 Doles Tautas namā filma "Romeo & Džuljeta".Režisors sadarbībā ar scenāristu Nilu Saksu kā filmas sižetisko vadlīniju izraudzījušies visā pasaulē labi zināmo Viljama Šekspīra traģēdiju "Romeo un Džuljeta". Tikai šoreiz darbība ir pārcelta uz mūsdienām, uz reālo Latvijas vidi Jūrmalā un Rīgā, kur gandrīz skaitliski līdzsvarā dzīvo divu valodu kopienas.

 

14.februārī 18.00 Baložu pilsētas kultūras namā  filma "Romeo & Džuljeta". Režisors sadarbībā ar scenāristu Nilu Saksu kā filmas sižetisko vadlīniju izraudzījušies visā pasaulē labi zināmo Viljama Šekspīra traģēdiju "Romeo un Džuljeta". Tikai šoreiz darbība ir pārcelta uz mūsdienām, uz reālo Latvijas vidi Jūrmalā un Rīgā, kur gandrīz skaitliski līdzsvarā dzīvo divu valodu kopienas.

 

19.februārī 19.00 Ķekavas kultūras namā kora "Mozaīka" koncerts "Mīlestības dziesmas". Dziesmas par un ap mīlestību, dažādos laikos, dažādās vietās, valodās, ritmos un lasījumos.

 

Sabiedrisko attiecību daļa
11.02.2016.

 

  Drukāt