Aicina iedzīvotājus iesaistīties veselīga dzīvesveida stratēģijas izstrādē

Lai iesaistītu novada iedzīvotājus un rosinātu tos dalīties ar savām idejām, Ķekavā tiks organizētas iedzīvotāju diskusijas par to, kā veicināt veselīgu dzīvesveidu un fiziskās aktivitātes.

 
 
Jau ziņots, ka Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra ieguva Eiropas Savienības programmas Erasmus+ Sports atbalstu projektam “Vietējo kopienu veselību veicinošu fizisko aktivitāšu stratēģiju īstenošanas un izstrādes prakses Eiropā”, kas ietver praktiska dokumenta izstrādi un ieviešanu Ķekavas novadā.
 
 
Viens no labākajiem veidiem, kā sagatavot patiešām kvalitatīvu un efektīvu stratēģiju, ir noskaidrot sabiedrības vajadzības un intereses un izstrādāt aktivitāšu plānu atbilstoši tām.
 
 
Veselība, veselīgs dzīvesveids un fiziskās aktivitātes ir jautājumi, kas skar visdažādākās jomas, nozares un katru no mums.
 
 
Aicinām ikvienu Ķekavas novada iedzīvotāju iesaistīties diskusijā un paust savu redzējumu par to, kā uzlabot savu dzīves kvalitāti.
 
 
 
Diskusiju organizē Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra ar ES programmas Erasmus+ Sports atbalstu projekta “Vietējo kopienu veselību veicinošu fizisko aktivitāšu stratēģiju īstenošanas un izstrādes prakses Eiropā” ietvaros.
 
Ķekavas novada pašvaldības 
Sporta aģentūra
03.03.2016.
  Drukāt