Ķekavas novada vidusskolēni piedalījās seminārā Spānijā par jauniešu iesaisti pašvaldības darbā

 

 

No 8. līdz 13. novembrim seši Ķekavas novada vidusskolēni piedalījās Eiropas Komisijas projektā Domā globāli, darbojies lokāli: Jauno pilsoņu iesaistīšanās pašvaldību darbībā seminārā Spānijā.
 
 
Projekts norit Eiropas Komisijas programmas Jaunatne darbībā ietvaros. Tā mērķis ir motivēt jauniešus ar idejām iesaistīties vietējās pašvaldības darbā un lēmumu pieņemšanas procesā, kā arī aktīvi piedalīties pašvaldības sabiedriskajā dzīvē.
 
Seminārā visu valstu delegācijas prezentēja jauniešu aktivitātēs savā pašvaldībā. Katru dienu dalībnieki strādāja jauktās darba grupās, kurās izklāstīja savas idejas par jauniešu iesaisti savas pašvaldības darbā un sniedza priekšlikumus, kā motivēt jauniešu sadarbību ar pašvaldību.  
 
 
Kopumā šajā projektā iesaistījušas divas pašvaldības no Latvijas - Ķekavas un Salaspils novadi, un pa divām pašvaldībām - no Spānijas un Norvēģijas.
 
No Ķekavas novada projektā piedalījās Ķekavas novada pašvaldības Izglītības daļas vadītājas vietniece, delegācijas vadītāja Linda Zaķe, Ķekavas vidusskolas skolēni - Jānis Rāviņš, Rūdolfs Priede, Evelīna Valeiņa, Vivita Priede un Baložu vidusskolas skolēni – Edgars Buka un Viktorija Vogina.
 
 
 
 
 
Sabiedrisko attiecību daļa
 
 
 
  Drukāt