Sieviešu dienas rallijā komandai no Ķekavas 4.vieta!

Komanda “BABENES” Sieviešu dienas rallijā, kas norisinājās 5.martā, ieguva 4. vietu. Konkurence bija liela-  kopā rallijā piedalījās  700 ekipāžas, tās tika sadalītas - Vidzeme un Zemgale. Komanda “BABENES” startēja Zemgalē, kur proporcionāli bija 350 ekipāžas.

 

 

Meiteņu komandu pārstāvēja 7 meitenes- Ilze Usāne, Ieva Liepiņa, Irma Edīte Ģirupniece, Sintija Griškeviča, Gerda Robežniece, Kristiāna Zepa un Anete Sakalauska.

 

 

“Sieviešu dienas rallijs 2016” meitenēm bija pirmais tāda veida piedzīvojums, jo nekad vēl tādā nebija piedalījušās. Ilze Usāne atminas, ka Kristiāna teica: ''Galvenais nav uzvarēt, bet gan piedalīties'', vēlāk sekoja piebilde - ''Varbūt simtniekā būsim, labi, varbūt  piecdesmitniekā ..''.

 

Kādam var šķist, ka Sieviešu dienas rallijs ir vienkārša izlaide, bet patiesībā pasākums prasa erudīciju, intelektu , veidot savu braukšanas taktiku, spēju ātri pieņemt lēmumus un vēl labi izskatīties! Uz jautājumu, kas bija vissarežģītākais, Ilze stāsta:  “Vissarežģītāk bija no paša sākuma, kad nevarējām atrast Radio SWH frekvenci un tādējādi nedzirdējām pirmos trīs uzdevumus, kas dotu papildpunktus mūsu komandai . Mums vajadzēja minēt mīklas, ko radio  bija sagatavojis. Centāmies zvanīt uz ēteru, lai atkārto  jautājumu, zvanījām draugiem, vai gadījumā nav dzirdējuši, bet nekā.”

 

Komandas noslēpums ir patiesa draudzība jau no pašas bērnības.  Nosaukums “BABENES” ir zīmīgs, tas radies jau senā pagātnē, kas netika izdomāts tikai rallija dēļ.

 

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa
10.03.2016.

 

  Drukāt