Pasākumu ceļvedis brīvdienām!

Šajā nedēļas nogalē - lekcija pie ārsta Anatoliju Danilānu, iepazīsim Ķekavas radošās ģimenes dziesmās, dejās, sarunās- pasākumā "Radu raksti", lietišķā nodarbība "Aube", kā arī filmas- "Pelnu sanatorija" un "Es esmu šeit".

 

12. martā 11.00 Baložu pilsētas kultūras namā tikšanās ar ārstu, profesoru gastroenterologu un vairāku grāmatu autoru Anatoliju Danilānu. Atbildi uz jautājumu "Kā dzīvot ilgi un laimīgi" Baložu bibliotēka aicina meklēt kopā arprofesoru gastroenterologu un vairāku grāmatu autoru Anatoliju Danilānu.

 

12. martā 12.00 Katlakalna Tautas namā Interešu klubs " Vecie draugi"  aicina uz pasākumu "Šeit jaunība un pavasaris tiekas".

12. martā 18.00 Ķekavas kultūras namā iepazīsim Ķekavas radošās ģimenes dziesmās, dejā, sarunā- pasākumā "Radu raksti". Cilvēkam tāpat kā kokam ir savas saknes, sava dzimtā puse, savas mājas, kur tev kārts šūpulis, cilvēki, kas tev iemācījuši pamatvērtības – tava ģimene. Ķekavā daudzreiz dzird runājam, ka tai nav sakņu, bet es saku, ka ir: stipras, stīgojošas, varošas, darošas, talantīgas – tās ir mūsu ģimenes.


13.martā 10.00 Ķekavas kultūras namā rokdarbu pulciņa "Labieši" cikla "Mans tautas tērps" lietišķā nodarbība "Aube"- vada Cesvaines amatu darbnīcas meistare Vanda Podiņa. Lai trīs gadu laikā tiktu līdz savam tautas tērpam, varbūt  ir jāsāk ar mazajām detaļām. Šajā reizē sākam ar aubi. Ņemiet līdzi audumu, šķēres, diegu, adatu un meistara vadībā ķersimies pie darba. Tiekamies! 


13.martā 17.00 Doles Tautas namā filma "Pelnu sanatorija". Filmas darbība norisinās 1917. gadā Kurzemē. Kara pēdējās dienās atvaļināts vācu kara ārsts Ulrihs tiek nosūtīts uz nomaļu sanatoriju, kur ārstējas kontuzēti un mentāli traumēti kareivji. Ulriham atklājas dīvaina, sapņaina pasaule, kurā valda miers un aizmirstība.

 

13.martā 17.00 Baložu pilsētas kultūras namā spēlfilma "Es esmu šeit", tikšanās ar režisoru Renāru Vimbu. Filmas šī gada februārī saņēma jauniešu žūrijas balvu un ieguva Berlīnes kino festivāla „Kristāla lāci” kā labākā filma kategorijā „14 plus”. Lai arī filmā jaušama mūsdienu Latvijas problemātika, tā tomēr nav sociāla drāma, bet gan drīzāk jaunas meitenes pieaugšanas stāsts, kuru caurvij vientulības, vilšanās un pirmās mīlestības pārdzīvojums.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa
11.03.2016.

 

 

 

 

 

 

 

  Drukāt