Pirmais radošo un darbīgo ģimeņu pasākums “Radu raksti” (FOTO)

12.martā Ķekavas kultūras namā norisinājās pirmais radošo un darbīgo ģimeņu pasākums “Radu raksti”. Paldies visām atsaucīgajām ģimenēm, kuri labprātīgi atbalstīja mūsu ieceri.

 

Priežu ģimenei no Katlakalna, kur dejo abas paaudzes, gan vecāki, gan bērni. Grīnvaldu  un Puriņu ģimenēm. Miltu ģimenei par izdomas bagāto teatrālo sniegumu. Martinsonu ģimenei par izjusto un sirsnīgo sniegumu, ar māmiņas Antras pašas sacerēto un sakomponēto dziesmu. Milleru ģimenei, kuru pārstāvēja 3paaudzes un īpaši vectētiņam par uzņēmību, apgūstot saksofona spēli nepilna gada laikā. Kā patīkams pārsteigums Ķekavai ir biedrība “Ķekavas muzikanti”, kuru vēlme izpaust sevi mūzikā ir apvienojusi 3 brīnišķīgas ģimenes – Dzintru un Māri, Līgu un Raimondu, Ievu un Māri. Tie ir jauni cilvēki , kuri visu dara paši – darina mūzikas instrumentus, auž tautas tērpus, kaļ saktas un latvisko tradīciju garā audzina savus bērnus. Paldies vienmēr atsaucīgajai Matveju ģimenei, kuri nekad neatsaka savu palīdzību un kuri audzina tik brīnišķīgus un muzikālus bērnus.

 

Kā patīkams pārsteigums pasākuma noslēgumā bija Bumbieru ģimenes priekšnesums - kas atšķīrās no visiem pārējiem priekšnesumiem, ar roka leģendu hita izpildījumu.

Šīs ģimenes ir mūsu nākotne, mūsu saknes, spēks un vislielākā vērtība, ko nevar iesaiņot kastē un uzdāvināt, nevar nosūtīt e – pastā, bet tikai sajust klātienē – sev līdzās. Lai viņiem visiem laba veselība, spēks un izturība.

Nākamajā sezonā mēs atkal ceram tikties ar citām Ķekavas novada talantīgajām ģimenēm, kuri dzied, dejo, muzicē vai varbūt izpaužas pilnīgi citā jomā. Esiet atsaucīgi un radošuma pilni!

 

Sabiedrisko attiecību daļa
14.03.2016.

  Drukāt