Pasākumu ceļvedis brīvdienām!

Šajā nedēļas nogalē Pirmā lielā stāstu nakts un Lielās dienas svinēšana Katlakalnā, olu krāsošana un bērnu vokālais konkurss, kā arī deju lielkoncerts Ķekavā, Danču festivāls un kino pēcpusdiena Baložos.

19.martā 11.00 Bērnu vokālais konkurss "Odziņa" Ķekavas kultūras namā. Aicinām visus mazos Ķekavas pagasta dziedošos bērnus piedalīties ikgadējos dziedāšanas svētkos "Odziņa 2016". Konkurss notiks divās daļās. Plkst. 11.00 dzied bērni līdz 4 gadu vecumam, bet plkst. 13.00 bērni no 5 līdz 6 gadu vecumam ieskaitot.

 

19.martā 17.00 Vidējās paaudzes tautas deju festivāls "Baložu pavasara danči" Baložu pilsētas kultūras namā.

 

19.- 20.martam Pirmā Lielā Stāstu nakts Katlakalnā. I Lielā Stāstu nakts Katlakalna Tautas namā sāksies ar Sirmās stundas svinēšanu – dziesmās, koklēs un stāstos. Tad stāstīsim stāstus bērniem un arī klausīsimies, kā un ko stāsta bērni paši. Ap deviņiem vakarā pievērsīsimies Iepazīšanās un Vietu stāstiem, jo sabraukušie gribēs saprast un uzzināt, kur viņi ir nonākuši, savukārt vietējie un mājinieki vēlēsies noskaidrot, no kurienes tad ir tie viesi un stāstnieki.

 

20.martā 6.00 Ar gavilēšanu un dziedāšanu saullēktu gaidot, ar pūpolu un plaucētiem bērzu zariem, ar raibām oliņām un rausīšiem, apaļiem kā saule, svinēsim Lielo dienu Katlakalnā.

20.martā 11.00 olu krāsošana un vienas dienas izstāde "Pīti papīra trauki" pie Ķekavas kultūras nama. Līdzi jāņem krāsojamā ola.

20.martā 13.00 kā katru pavasari, deju grupas "Daina" kopā ar draugiem sveic pavasari, ar plašu koncertu "Lieldienu šūpolēs" .

 

20.martā 17.00 Danču vakars Doles Tautas namā.

 

20.martā 17.00 spēlfilma "Pelnu sanatorija" Baložu pilsētas kultūras namā. Filmas darbība norisinās 1917. gadā Kurzemē. Kara pēdējās dienās atvaļināts vācu kara ārsts Ulrihs tiek nosūtīts uz nomaļu sanatoriju, kur ārstējas kontuzēti un mentāli traumēti kareivji. Ulriham atklājas dīvaina, sapņaina pasaule, kurā valda miers un aizmirstība. Tas izrādās pārbaudījums viņa racionālajam prātam un viņa apņēmībai "ieviest kārtību".

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa
18.03.2016.

  Drukāt