Vēsturiskajās autosacīkstēs GAZ - 24 „DZINTARA VOLGA” panākumus gūst novadnieks Vladislavs Svinkins

 

 

Augusta beigās Biķernieku trasē pēc divdesmit gadu pārtraukuma notika vēsturiskas autosacīkstes GAZ - 24 „DZINTARA VOLGA”. Līdzjutēju pulkā bija arī Baložu pilsētas iedzīvotāji, kuri atbalstīja savu novadnieku – autobraucēju Vladislavu Svinkinu.
 
Pirms divdesmit gadiem Vladislavs bija automehāniķis komandā, kura piedalījās GAZ - 24 sacīkstēs. Jau tajos laikos viņa sapnis bija pašam piedalīties šādās sacīkstēs, diemžēl sacīkšu organizēšana tika pārtraukta.
 
Šogad Latvijas automobiļu federācija atjaunoja šo tradīciju un atļāva dalību GAZ - 24 klasē. Divus mēnešus Vladislavs ar saviem domubiedriem gatavoja mašīnu sacīkstēm un realizēja savu sapni. Pirmajā braucienā uz sausā asfalta Vladislavs ieguva ceturto vietu 11 dalībnieku konkurencē, bet otrajā braucienā uz slapjā asfalta viņam līdzvērtīgu nebija, viņš finišēja pirmais. Pēc divu braucienu kopvērtējuma Vladislavs ieguva otro vietu.
 
Sveicam Vladislavu ar gūtajiem panākumiem, novēlam arī turpmāk veiksmīgi piedalīties un sasniegt augstāko pjedestāla pakāpienu jau nākamgad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sabiedrisko attiecību daļa
  Drukāt