Notiks brīvdabas piedzīvojumu sacensības

Projekta “Miera balodis” ietvaros Ķekavā šogad norisināsies brīvdabas piedzīvojumu un  lomu spēļu sacensības „Zvirbuļa taka 2016”, kas tiek organizēta sadarbībā ar biedrību “Jaunie vanagi”. Sacensību sākums 29. aprīlī plkst. 21.00, noslēgums -  1. maijā plkst. 12.00  ar koncertu pasākuma dalībniekiem un līdzjutējiem.

Pasākums norisināsies Ķekavā, skvoša centrā „Zanzibāra” un apkārtnes teritorijā. Maksimālais komandu skaits sacensībās - 18 komandas, kuras 27 stundu laikā kopīgiem spēkiem risinās mistisku leģendu un veiks atjautīgus, aizraujošus un draudzīgus uzdevumus dabā, kas veicinās jauniešu dzīves izpratnes attīstību, kas balstīta un veselīgu komunikāciju, draudzības un sadarbības veicināšanu, izprotot komandas darba būtību, kā pamatā tiks veicināta vardarbības mazināšana jauniešu vidū.

Zvirbuļa takā var piedalīties komandas piecu cilvēku sastāvā vecumā no 14 līdz 25 gadiem, kas izjūt kāri pēc piedzīvojuma un nebijušām sajūtām, kas spēj saliedēt draugu un paziņu kompāniju. Sacensību pamatā ir stāsts, kas ved dalībniekus cauri dažādiem izaicinājumiem, kuriem uzsvars likts uz attapību, komunikāciju, saliedētību un kustību.

Sacensību dalībnieki tiks sagrupēti trīs ciematos – “Pagātne”, “Tagadne” un “Nākotne”, kuros tie veiks dažādus uzdevumus ar lomu spēļu elementiem un cīnīsies par īpašām balvām no pasākuma atbalstītājiem. Organizatori solās nodrošināt neaizmirstamu piedzīvojumu un visus drošībai nepieciešamos pasākumus, savukārt dalībniekiem ir jābūt gataviem gulēt teltīs un nepieciešamības gadījumā, jāsagatavojas arī lietainiem laikapstākļiem. Komandai jānodrošina sevi ar telti un citām nepieciešamajām lietām dzīvošanai nometnē, kā arī pārtiku.

Pieteikšanās līdz 24. aprīlim aizpildot anketu Jaunatnes iniciatīvu centra interneta vietnē jic.kekava.lv un nosūtot to uz jic@kekava.lv. Ķekavas novada jauniešiem dalība sacensībās bez maksas. Vairāk info un nolikumu mājas lapā vai zvanot pa tālr. 67916443.

 

Jaunatnes iniciatīvu centrs
11.04.2016.

  Drukāt