Pasākumu ceļvedis brīvdienām!

Šajā nedēļas nogalē atnāc izsmieties improvizācijas šovā "Smieties nav aizliegts", pēdējais seanss filmai "Es esmu šeit" Katlakalna Tautas namā. Svētdienā baudi pavasara un krāmu tirdziņu, piedalies laivu braucienā un vakarā tiekamies  latviskajos dančos ar Ķekavas muzikantiem.

 

15. aprīlī 19.00 Katlakalna Tautas namā režisora Renāra Vimbas filma  "Es esmu šeit".

 

16.aprīlī 19.00 Katlakalna Tautas namā improvizācijas šovs „Smieties nav aizliegts”. Dažādi improvizēti un izklaidējoši stāsti par aktuālo un mazliet aizmirsto, protams, ar nelielu humora piedevu. Ņem līdzi sev tuvākos un nāc pavadi lielisku laiku kopā ar mums!

 

17.aprīlī 8.00 - 15.00 pie Doles Tautas nama norisināsies Pavasara tirgus, kurā, kā jau ierasts, būs iespēja iegādāties gan apģērbus, gan apavus, gan mājsaimniecībai dažādas noderīgas lietas. Būs arī mājražotāju gardumi un amatnieku darinājumi. Varēsiet sastapt jau ierastos tirgotājus, gan arī jaunus. Paralēli lielajam tirgum notiks arī krāmu tirdziņš „Atver skapi, iztīri garāžu!” laukumā pie Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centra. 

 

17.aprīlī 9.00 Laivu brauciens-ekspedīcija pa Misu no Zvirgzdes līdz A7. Brauciens notiek ar kanoe laivām. Pulcēšanās pie Ķekavas novada TKC, Rīgas iela 26. Ap 18.00 maršruta beigas pie A7.

 

17.aprīlī 18.30 Doles Tautas namā Danču vakars ar Ķekavas muzikantiem. Ņemam līdzi ērtus apavus, labu noskaņojumu un nelielu cienastu.

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa
15.04.2016.

 

 

 

  Drukāt