Projekta „Esi aktīvs!” ietvaros tiekas veselības aprūpes un sociālās jomas pārstāvji

14. aprīlī Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras īstenotā projekta “Vietējo kopienu veselību veicinošu fizisko aktivitāšu stratēģiju izstrādes un īstenošanas prakses Eiropā“ ietvaros notika jau trešā grupu diskusija. Šoreiz par tēmu Veselības aprūpe un Sociālie pakalpojumi.

 

Diskusijas laikā tika pārrunāts, kas būtu jāmaina šajās nozarēs, lai uzlabotu iedzīvotāju veselību. Tāpat diskusijas dalībnieki tika aicināti noformulēt priekšlikumus, risinājumus un idejas veselības aprūpes un sociālo pakalpojumu jomu pārstāvošo organizāciju sadarbībai ar citām pašvaldības iestādēm veselību veicinošu fizisko aktivitāšu veicināšanā.

 

Trešās diskusijas laikā, tāpat kā abās iepriekšējās projekta darba grupu tikšanās reizēs, tika izstrādāta Ķekavas novada veselības aprūpes un sociālo pakalpojumu jomas Stipro, vājo pušu, iespēju un draudu (SVID) analīze.

 

Darba grupas tikšanās laikā iegūtās idejas tiks izmantotas stratēģijas izveidē projekta “Vietējo kopienu veselību veicinošu fizisko aktivitāšu stratēģiju izstrādes un īstenošanas prakses Eiropā“ ietvaros, ko trīs gadu laikā ar Eiropas Savienības Erasmus + Sport programmas atbalstu īstenos Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra.

 

Nākamā tikšanās par tēmu Seniori un darba vide notiks Ķekavas kultūras namā ceturtdien, 21. aprīlī plkst. 17.00, kurā ar pieredzi par veselīga dzīvesveida principu ievērošanu darba vidē dalīsies Ivars Vanadziņš Rīgas Stradiņa Universitātes Darba drošības un vides veselības institūta direktors.

 

 

Ķekavas novada sporta aģentūra
19.04.2016.

  Drukāt