Ķekavas novada sporta skola gatavojas akreditācijai

 

Ķekavas novadā 2010. gada 10. jūnijā dibināta Ķekavas novada sporta skola, kas īstenos bērnu un jauniešu (4-25 g.v.) profesionālās ievirzes sporta izglītības programmas. Par skolas direktora pienākumu izpildītāju iecēla treneri, Daugmales sporta dzīves organizatoru Ediju Biļķinu.
 
 
Ķekavas novada sporta skola 16. augustā reģistrēta izglītības iestāžu reģistrā, septembrī sporta skola saņēma VID nodokļu maksātāja reģistrācijas apliecību un licenci Mākslas vingrošanā un brīvajā cīņā.
 
 
Šobrīd norit darbs pie Ķekavas novada sporta skolas akreditācijas, nepieciešamā dokumentācija jau iesniegta Izglītības kvalitātes valsts dienestā. Jau nākamgad tiek plānotas licencēt citas sporta programmas.
 
 
Izveidojot jauno profesionālās ievirzes izglītības iestādi, tā varēs saņemt arī valsts finansējumu pedagogu treneru darba samaksai. Pārējos skolas uzturēšanas izdevumus segs Ķekavas novada pašvaldība.
 

 
Par sporta skolu
 
Skola veiks izglītojoši pedagoģisko un treniņu darbu ar bērniem un jauniešiem, lai nodrošinātu viņu fiziskās un intelektuālās attīstības iespējas, nostiprinātu audzēkņu veselību , pilnveidotu sporta meistarību un lietderīgi pavadītu brīvo laiku.
 
Savukārt talantīgajiem un jaunajiem sportistiem tā nodrošinās augstākās sporta meistarības pilnveidošanas iespējas, sagatavos augstas klases sportistus Latvijas nacionālajām izlasēm. Sporta skola organizēs vietējās, reģionālās, valsts un starptautiskā līmeņa sporta sacensības.
 
 
Kontaktinformācija:
tālr.: 26498009 - Edijs Biļķins Sporta skolas direktora p.i.
e-pasts: sportaskola@kekava.lv
 
 
 
 
Sabiedrisko attiecību daļa
 
  Drukāt