Ķekavas novada Dome un Baltijas Starptautiskā akadēmija noslēdz sadarbības līgumu

Oktobra sākumā Ķekavas novada Dome un Baltijas Starptautiskā akadēmija noslēdza līgumu, kas paredz sadarbību gan attīstības projektu īstenošanā, gan karjeras orientēšanas pasākumu veicināšanā.
 
Sadarbība norisināsies novada attīstības projektu realizācijā, studentu prakses programmu īstenošanā, izglītības kvalitātes paaugstināšanas pasākumu realizēšanā, karjeras orientēšanas pasākumu veicināšanā, izveidojot reģionālo karjeras un izaugsmes centru, kā arī starptautisku projektu un programmu realizācijā.
 
Dome apņēmusies nodrošināt prakses vietas, palīdzēt studentiem izstrādāt mācību darbus, kas balstās uz reģiona darba tirgus un ekonomiskās attīstības īpatnībām, kā arī pilnveidot un aktualizēt profesionālās izglītības jomu, karjeras orientēšanas un profesionālās izaugsmes jomas, veicināt mūžizglītību un tālākizglītību novadā.
 
Savukārt akadēmija uzņēmusies piedalīties Domei nepieciešamajā pētnieciskajā un informācijas apkopošanas darbā, kā arī iesaistīties Ķekavas novada attīstības plānošanā un veicināt karjeras izglītības iestādes izveidi novadā.
 

Sabiedrisko attiecību daļa

  Drukāt