Ķekavas seniori aicina novecot aktīvi

15. maijā Vasaras svētku tirgus ietvaros pie Doles tautas nama informatīvu telti bija izvietojuši Ķekavas seniori.

 

 

Daudzi ķekavieši, tirgus burzmā nonākot pie Ķekavas senioru telts, nedaudz izbrīnīti vaicāja – ko tad jūs te tirgojat? Uz ko telts saimnieki atbildējuši – aktīvas vecumdienas tirgojam.

 

Tas, protams, nedaudz ironizējot, taču, kā zināms, katrā humorā ir daļa taisnības. Ķekavas senioru telts mērķis ir popularizēt aktīvu dzīvesveidu Ķekavas senioru vidū, ar aktīvu dzīvesveidu saprotot ne tika fiziskas kustības, bet arī kopā sanākšanu, socializēšanos, kopīgu pasākumu apmeklēšanu utml.

 

Turpinot aktīvas novecošanas popularizēšanu Ķekavas senioru vidū, aicinām ikvienu apmeklēt veselības un sporta dienu 28. maijā, kas norisināsies ābeļdārzā pie bijušās Ķekavas sākumskolas. Runā, ka arī šajā pasākumā būs Ķekavas senioru telts, kuras saimnieki ar savu piemēru aicinās sekot veselīga dzīvesveida vadlīnijām.

 

Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra izsaka pateicību sportiskajām Ķekavas seniorēm Ingerai Bērziņai, Ludmilai Petrušai un Broņislavai Priedītei par veselīga un aktīva dzīvesveida popularizēšanu Ķekavas novada senioru vidū.

 

Sporta aģentūra

16.05.2016.

 

  Drukāt