"Sporto visa klase" sezonas noslēgums

Ir noslēgusies otrā sezona Latvijas Olimpiskās komitejas rīkotajā projektā “Sporto visa klase”. Šajā mācību gadā projektā iesaistījās 43 trešās klases no visas Latvijas, kā arī projektu turpināja 6 ceturtās klases no pagājušā mācību gada.

 

Ķekavas vidusskolas 3. b klase visu mācību gadu cītīgi sportoja katru mācību dienu, ar ļoti labiem rezultātiem nokārtoja valsts diagnosticējošos darbus latviešu valodā un matemātikā, pusfināla sacensībās tautas bumbas sacensībās ieguva otro vietu un iekļuva finālā.

 

20. maijā Jelgavā Zemgales Olimpiskajā centrā satikās visas klases - finālistes, kas cīnījās par pirmo vietu un lielo balvu - nometni Ventspilī. Spriedze un sīva cīņa aizsākās jau pašā sacensību sākumā. Fināla klasēm bija jārāda mājasdarbs - radošs priekšnesums, jāsacenšas gudrībā, jāparāda veiklība un precizitāte stafetēs, bet klases audzinātājai Ilonai Jēkabsonei un sporta pedagogam Aigai Vavžikai jārāda meistarība šautriņu mešanā.

 

Visu disciplīnu kopvērtējumā 3. b klase ieguva trešo vietu. Tas bija milzīgs pārsteigums, emocijas un prieka asaras pārņēma mūs visus - kā skolēnus, tā arī skolotājas. Prieks un gandarījums par paveikto šajā mācību gadā! Mēs turpināsim sportot un ļoti labi mācīties arī nākamajā mācību gadā.

 

Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra izsaka pateicību skolotājām Ilonai Jēkabsonei un Aigai Vavžikai par entuziasmu un bērnu iedvesmošanu sportiskām aktivitātēm.

 

 

  Drukāt