Latvijas labākā jauno velosipēdistu komanda - Baložu vidusskola

No 1. līdz 2. jūnijam Biķernieku kompleksajā sporta bāzē norisinājās CSDD ikgadējais jauno velosipēdistu sacensību “Jauno satiksmes dalībnieku forums 2016” Latvijas fināls. Pirmo vietu ieguva Baložu vidusskolas komanda “Baložu vidusskola”.

Pēc uzvaras reģionos 32 komandas ar Latvijas jaunajiem un topošajiem velosipēdistiem piedalījās Latvijas finālā, starp kurām pirmo vietu ar 960.5 punktiem ieguva “Baložu vidusskola”, kura palika nepārspēta vairākās šķēršļu trasēs, kā arī vislabāk mācēja sniegt pirmo palīdzību. Otrajā vietā ar 814.5 punktiem ierindojās Ērģemes pamatskolas komanda “Jautire pūčulēni”. Savukārt trešajā vietā ar 709 punktiem palika Kusas pamatskolas komanda “Kusa-1”.

 

Sacensību dalībniekiem bija jāatbild uz jautājumiem par ceļu satiksmes noteikumiem un satiksmes drošību, jāprot sniegt pirmā medicīniskā palīdzība, jāpārzina velosipēda uzbūve, kā arī jāveic praktiskā braukšana.

 

Izcīnot pirmo vietu Latvijas finālā, Baložu vidusskolas komanda ieguva ceļazīmi uz Eiropas Jauno satiksmes dalībnieku sacensību lielo finālu, kas no š.g. 15. līdz 18. septembrim norisināsies Čehijā.

 

Vairāk lasiet www.csdd.lv

  Drukāt