Uz Ķekavas novadu pārceļ Valsts tehniskās uzraudzības aģentūras Rīgas biroju

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūras (VTUA) Tehniskās uzraudzības departamenta Rīgas reģiona nodaļas Rīgas birojs no pirmdienas pārcelsies uz jaunām telpām izstāžu kompleksā "Rāmava", Ķekavas pagasta Valdlaučos, aģentūrai BNS pavēstīja VTUA.

 

Līdz šim VTUA Rīgas birojs atradās Kauguru ielā 2a, Rīgā. Rīgas biroja adreses maiņa ir saistīta ar telpu pielāgošanu klientu ērtākai un modernākai apkalpošanai.

 

VTUA ir zemkopības ministra pārraudzībā esoša valsts pārvaldes iestāde. VTUA darbības mērķis ir nodrošināt traktortehnikas un tās piekabju valsts uzraudzību, piešķirt un anulēt traktortehnikas vadīšanas tiesības un izsniegt traktortehnikas vadītāja apliecības, veikt traktortehnikas un tās piekabju valsts tehnisko apskati un kontroli, uzturēt traktortehnikas, tās piekabju un traktortehnikas vadītāju informatīvo sistēmu, kā arī iepazīstināt sabiedrību ar lauksaimniecības nozaru attīstības vēsturi un popularizēt materiālās un nemateriālās liecības par saimniekošanu un dzīvi Latvijas laukos no 19.gadsimta beigām līdz mūsdienām.

 

bns.lv

01.08.2016.

  Drukāt