Ķekavas novada sporta svētkos noskaidro labākos 13 disciplīnās

30. jūlijā Ķekavā norisinājās ikgadējie Ķekavas novada sporta svētki, kur dalībnieki sacentās 13 sporta veidos, sadalot 63 medaļu komplektus. 

 

Ķekavas sporta klubā un līdzās esošajos laukumos notika sacensības novusā, pludmales volejbolā, florbolā, ielu basketbolā, svaru bumbas celšanā, šautriņu mešanā, basketbola soda metienos, dažādās stafetēs, “spike ball” un virves vilkšanā, savukārt Daugavā pie Dārznieku ielas ievērojamu skaitu dalībnieku pulcēja laivošanas sacensība.

 

Komandu sporta veidos kopumā startēja 80 komandas, sadalot 29 medaļu komplektus. Pēc dalībnieku skaita visiecienītākais sporta veids bija ielu basketbols, kurā startēja 34 komandas, savukārt visvairāk dalībnieku individuāli startēja šautriņu mešanā – 127.

 

Sporta svētku ietvaros norisinājās arī Ķekavas novada čempionāts un vienlaikus arī Latvijas kausa 13. posms svaru stieņu vilkmē no zemes, kā arī Ķekavas atklātais čempionāts loka šaušanā veterāniem.

 

Futbola līdzjutējiem par prieku Sporta svētku laikā notika arī komanda.lv Pirmās līgas 16. kārtas spēlē, kurā tikās mājinieki FK Auda un SK Babīte. Diemžēl FK Auda šajā mačā atzina pretinieku pārākumu, zaudējot spēli ar rezultātu 0:4.

 

Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra savā un visu Ķekavas novada sporta svētku dalībnieku vārdā saka paldies sacensību tiesnešiem un atbalstītājiem par veiksmīgu pasākuma norisi. Paldies „Ķekavas Avotam”, kafejnīcai „Ņamma”, Puntu Fabrikai „Ķekava”, TC „Liiba” un SIA „Baltā Bura” par sniegto veldzējumu un sarūpētajām pārsteiguma balvām, kā arī biedrībai „Kembi” par aizraujošo laivošanas disciplīnu.

 

Ar sacensību rezultātiem iespējams iepazīties Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras mājas lapā sports.kekava.lv.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

02.08.2016.

  Drukāt