Mežavairogos norisināsies septītais adoptēto un patversmju suņu salidojums

28. augustā dzīvnieku patversmē "Mežavairogi" jau septīto gadu pēc kārtas notiks DzP Mežavairogi organizētā suņu izstāde “Saimniek, kāpēc tu mani nemeklē?”. Izstādē laipni aicināti piedalīties visi suņi ar ģimenēm, it īpaši tie, kuri ir adoptēti, atrasti, izglābti vai arī vēl joprojām atrodas patversmēs vai pagaidmājās.

 

Pasākuma mērķis ir vērst sabiedrības uzmanību uz lielo bezsaimnieka dzīvnieku skaitu ielās, informēt cilvēkus gan par patversmju darbību, gan par jaunumiem likumdošanā, taču pats svarīgākais mērķis ir parādīt, cik lieliska un aizraujoša atpūta var būt kopā ar savu mājas mīluli. Visas dienas garumā dalībniekiem un skatītājiem būs iespēja konsultēties gan ar kinologiem, gan ar veterinārārstu.

 

Šī gada izstādes konkursi būs jaunums arī mūsu pastāvīgajiem apmeklētajiem – no iepriekšējiem gadiem esam atstājuši skrējienu ar suņiem – divas distances – bērniem un pieaugušajiem. Gribam teikt, ka apmeklētajiem bez suņiem būs iespēja skriet kopā ar kādu patversmes suni.

 

Vēl programmā ir adžiliti – šķēršļu trase (iesācējiem), konkurss Mis un Misters suns, kurā atzīmēsim katra suņa dabas doto, vienīgi viņam piemītošo īpatnību – piem., garākās astes vai biezākā kažoka īpašnieks.

 

Īpaši šogad gaidām suņus seniorus (8 gadi un vecākus)- parādīsim visiem ka Senioru parādes dalībnieki ir vislabākie un vecums nav šķērslis!

 

Būs atrakcijas bērniem- piepūšamās atrakcijas, radošā darbnīca, vizināšanās ar poniju un zirgu. Notiks arī par tradīciju kļuvušais krāmu tirdziņš- ikviens aicināts atvest to, kas pašam vairs neder, bet citam var noderēt, lai gribētāji to varētu iegādāties par ziedojumu patversmei. Būs apskatāmi arī adoptējamie kaķi!

 

Aicinām pasākumā piedalīties ikvienu patversmi un biedrību, kā arī interesentus, kuri vēl tikai meklē savus suņus!

 

Programma

 

Dalībniekiem ar suņiem jāierodas ar vakcinācijas apliecībām vai mājdzīvnieku pasēm, ar derīgu vakcināciju pret trakumsērgu!

 

Visiem, kuri gribēs ierasties ar saviem mīluļiem lūgums – pieteikties jau iepriekš e-pastā patversme@mezavairogi.lv,  vai arī pa tālruni 29256261

 

Danuta Priede

22.08.2016.

  Drukāt