Ķekavas novada fonds izsludina projektu konkursu „Savam novadam”

Projektu konkursa “Savam novadam” mērķis ir veicināt iedzīvotāju grupu līdzdalību Ķekavas novada vides labiekārtošanā, dzīves telpas uzlabošanā un radošu iniciatīvu īstenošanā, kā arī Iedzīvotāju forumā izvirzīto ideju īstenošanā. Lai iegūtu līdzekļus projektu konkursam un labāko ideju atbalstam, šogad jūnija mēnesī Ķekavas novada fonds organizēja pasākumu “Labdarības bumbu rallijs”.

 

Projektu pieteikumus konkursā var iesniegt līdz 2016.gada 28.oktobrim. Idejas īstenošanai iespējams saņemt atbalstu 400,00 eiro apmērā, bet projekta īstenotājiem jānodrošina arī līdzfinansējums, kas var būt naudas, brīvprātīgā darba vai mantas/pakalpojumu ieguldījuma veidā.


Projektu konkursā „Savam novadam" var piedalīties Ķekavas novada nevalstiskās organizācijas vai iedzīvotāji, kuri apvienojušies, lai īstenotu kopīgu ieceri.


Visus projektus, kas atbildīs konkursa nosacījumiem, vērtēs vērtēšanas komisija un Ķekavas novada fonda Padomes dalībnieki.

 

Konkursa nolikums un projekta pieteikuma veidlapa pieejama „Ķekavas novada fonda"  facebook vietnē un Ķekavas novada pašvaldības interneta vietnē www.kekavasnovads.lv

Konsultācijas un papildus informācija par projektu konkursu pieejama pa e-pastu agita.eizenberga@inbox.lv vai tālruņiem 29406028; 29255745.

 

Konkursa nolikums

 

Projekta pieteikums

 

Atskaites forma

Ķekavas novada fonds

31.08.2016.

  Drukāt