Atklās jauno Ķekavas skeitparku

3. septembrī plkst. 11.00 tiks atklāts jaunais skeitparks pie Ķekavas vidusskolas, kas būs viens no kvalitatīvākajiem un modernākajiem Latvijas skeitparkiem, jo tajā izmantotas pasaules jaunākās skeitparku dizaina tendences un specializēti skeitparku materiāli.

 

Ķekavas skeitparka atklāšanas pasākumā apmeklētāji un topošie skeitparka lietotāji varēs vērot paraugdemonstrējumus Latvijas labāko BMX, Skeitborda un Inline braucēju izpildījumā. Pēc paraugdemonstrējumiem sekos BMX, Skeitborda un Inline sacensības OPEN klasē, kur savu meistarību varēs rādīt visi interesenti.

 

Skeitparku projektēja un izveidoja uzņēmums SIA „Mind Work Ramps”, kas savu pieredzi skeitparku būvē guvis arī ASV, Anglijā un Nīderlandē, sadarbojoties ar pasaules vadošajiem skeitparku būvētājiem.

 

Par pasākuma norisi rūpēsies biedrība „Skeitparku sporta veidu attīstības aģentūra” un Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra. Ieeja un dalība pasākumā ir bezmaksas.

 

Ķekavas skeitparka atjaunošanai  pašvaldība budžeta grozījumos šogad atvēlēja 51 000 eiro. Lielāko daļu no šī summas pašvaldība plāno atgūt, piesaistot finansējumu no Eiropas Savienības. Tāpēc tika sagatavots projekts “Skeitparka konstrukciju elementu iegāde un uzstādīšana” un  iesniegts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atklātajā projektu iesniegumu konkursā. Projekts ir atbalstīts pirmajā kārtā, un šobrīd norisinās projekta otrās kārtas izvērtēšana Lauku atbalsta dienestā. 

 

Sabiedrisko attiecību daļa
02.09.2016.

  Drukāt