Ernesta ģimenes pateicība līdzcilvēkiem

Pēc tam, kad 9. septembrī Pļavniekkalna skolas audzēkņa Ernesta ģimeni piemeklēja nelaime - ugunsgrēks izpostīja ģimenes dzīvojamo māju -, sociālos tīklus pāršalca aicinājums palīdzēt. Atsaucās daudzi, ziedojot ģimenei nepieciešamās lietas un citādi atbalstot šajā neapskaužamajā situācijā. Ernesta ģimene izsaka sirsnīgu pateicību līdzcilvēkiem. 

 

"Mūsu ģimene vēlas pateikt lielu un sirsnīgu paldies visiem, kas palīdzēja mums gan morāli, gan materiāli pēc notikušās nelaimes, kad ugunsgrēks izpostīja mūsu ģimenes māju ar visu iedzīvi.

Paldies mūsu radiem, draugiem, draugu draugiem, kaimiņiem un līdzcilvekiem. Liels paldies Ernesta esošajiem un bijušajiem klases un skolas biedriem un viņu vecākiem, Inesei Kančai, skolotājai Dzintrai Mednei un Pļavniekkalna skolas direktorei Agitai Baltmanei, kā arī visam skolas kolektīvam un viņu ģimenēm. Paldies Ernesta bijušā bērnudārza „Bitīte” kolektīvam, bērnudārza biedriem un viņu vecākiem. Paldies arī uzņēmumu „Aniva” un „Toode” kolektīviem, kā arī Ķekavas novada pašvaldībai un sociālajam dienestam par atsaucību un pagaidu dzīvokļa nodrošināšanu.

 

Brīdī, kad mūsu ģimene daudz zaudēja, mēs arī daudz ieguvām - neizmērojamu līdzcilvēku atbalstu un līdzjūtību, kas deva mums spēku pārdzīvot nelaimi un dos spēku pēc iespējas ātrāk atjaunot mūsu māju. Liels paldies visiem!

Ar cieņu

Ernests, Kristaps, Kaspars, Ingrīda un Vello"

 

Sabiedrisko attiecību daļa

12.10.2016.

 

  Drukāt