Polijas kolēģus interesē alternatīvās enerģijas projekts

 

Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji no 2. līdz 5. novembrim bija darba vizītē sadraudzības pašvaldībā Gostinā, Polijā, lai identificētu turpmākos sadarbības projektus un pārrunātu Eiropas finansējuma piesaistīšanas iespējas.
 
Tiekoties ar Gostinas pašvaldības vadību, nozaru speciālistiem un uzņēmējiem, tika noteiktas iespējamās sadarbības projektu jomas – jaunatnes iesaistīšana sabiedriskajās un pašvaldības aktivitātēs, mūzikas skolu audzēkņu pieredzes apmaiņa ar muzikāliem priekšnesumiem un meistarklasēm.
 
Īpašu interesi Polijas kolēģiem izraisīja iespēja kopīgi ar Ķekavas novada pašvaldību startēt projektā par sporta ēku apsildīšanu, izmantojot saules enerģiju, kas ļautu ekonomēt līdzekļus esošā kurināmā - dabas gāzes iegādei un mazināt gaisa piesārņojumu.   
 
Ķekavas novada sociālā dienesta un sociālās aprūpes centra vadība vienojās ar Gostinas kolēģiem par iespēju rīkot sociālo aprūpes speciālistu pieredzes apmaiņu.
 
Daba vizītes laikā delegācija aplūkoja industriālo parku Gostinā un iepazinās ar pašvaldības sniegto atbalstu vietējiem uzņēmējiem.
 

Sabiedrisko attiecību daļa

 

  Drukāt