Ķekavas jaunieši aicina - sasildi vientuļu sirdi!

1. - 9. decembrī Ķekavas novada jaunatnes iniciatīvu centra radošajās darbnīcās jaunieši izgatavos Ziemassvētku apsveikuma kartiņas.

 

Šīs akcijas mērķis ir dāvāt sirdssiltumu un prieku, Ķekavas un Mellupu sociālās aprūpes centros mītošajiem senioriem.

 

12. - 16. decembrī, pēcpusdienās (no plkst. 15:00 - 19:00), Tirdzniecības centrā Liiba ikvienam Ķekavas iedzīvotājam būs iespēja izvēlēties kādu no jauniešu izgatavotajām kartiņām un tajās ierakstīt vēlējumu izvēloties sev ērtāko veidu: 
 

  • uzrakstot apsveikumu uz vietas tirdzniecības centrā Liiba
  • vai paņemot to līdzi uz mājām apmaiņā pret jūsu tālr. nr., lai varam atgādināt, par apsveikuma iesniegšanas beigu termiņu. 


22. decembrī Ķekavas novada jaunieši dosies uz Ķekavas sociālās aprūpes centru, lai tā iemītniekiem nogādātu kopīgi sarūpētos apsveikumus un sveicienus. Viesošanās laikā Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centra teātra studijas jaunākā grupa senioriem rādīs izrādi "Vilks un septiņi kazlēni". Un labdarības akcijas "Sasildi pensionāru" ietvaros jaunieši senioriem dāvinās organizācijas "Luterāņu stunda" sagādātās siltās segas. 

Labdarības akciju organizē Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs ar projekta "Miera balodis", starptautiskas organizācijas "Luterāņu stunda" un Tirdzniecības centra "Liiba" atbalstu.

 

Jaunatnes iniciatīvu centrs

28.11.2016.

  Drukāt