Pasniedz goda rakstu mācītājam Helmutam Braueram no Vācijas

 

 

11. decembrī Daugmales pagasta Dienas centrā "Adatiņas" ciemojās mācītājs Helmuts Brauers no Ziemeļelbas Vācijā, kas kopā ar savu draudzi jau desmit gadus Daugmales pagasta iedzīvotājiem sniedz humāno atbalstu. Šie cilvēki nesavtīgi atbalsta mazāk aizsargātos iedzīvotājus gan ar drēbēm, gan pārtiku.

 

Šajā gadā H. Braueram tika teikts īpašs paldies, pasniedzot goda rakstu no Ķekavas novada domes priekšēdētāja A. Damlica. Paldies tika teikts arī Pārslai Muceniecei, kas visus šos gadus ir bijusi daugmaliešu acis, ausis un mēle komunikācijā ar vāciešiem.

 

„Helmuta kungs ir mūs apciemojis jau četras reizes,” stāsta dienas centra „Adatiņas” sociālā darbiniece Līga Voldeka. „Izsakoties ar viņa vārdiem, viņš vienkārši vēlējās redzēt, kur nonāk viņa draudzes sarūpētā palīdzība, un ar to brīdi mēs, daugmalieši, esam iekrituši Helmuta sirdī, jo viņš savām acīm ir redzējis, cik ļoti noderīga ir viņa sniegtā palīdzība.”

 

Pateicoties Helmuta un Ķekavas pašvaldības  līdzatbalstam, brīvās cīņas sportisti ir tikuši pie sporta nodarbībām un sacensībām nepieciešamā cīņas paklāja. Tāpat arī dienas centra inventrārs ir papildināts ar sportiskākajām aktivitātēm nepieciešamām lietām - paklājiem, hantelēm, vingrošanas bumbām u.c.

 

Dienas centra "Adatiņas" kolektīvs

12.12.2016.

 

  Drukāt