Ķekavas novadu apmeklē Bordesholmas delegācija

 Pirmdien, 12.decembrī, Ķekavas novadā viesojās Bordesholmas pašvaldības pārstāvji, lai ikgadējās vizītes ietvaros pārrunātu turpmākās sadarbības plānus, tostarp 2018.gadā gaidāmās sadraudzības 25.gadadienas svinības.

 

Apliecinot Ķekavas- Bordesholmas ciešo sadraudzību un veiksmīgo sadarbību daudzu gadu garumā, Ķekavā iecerēts uzstādīt īpašu piemiņas objektu, savukārt 24 gadu garumā apkopotās sadarbības liecības- dokumentus, fotogrāfijas, publikācijas un citus uzskates materiālus - plānots apkopot muzeja ekspozīcijā ar atsauci uz sadraudzības ilggadēju attīstību un noturību. Tāpat 2018.gadā iecerēts izdot informatīvu bukletu par būtiskākajiem sadarbības notikumiem un kopīgi izstrādāt apvienoto sadraudzības kalendāru 2019.gadam.

 

Svinīgie pasākumi, delegācijām viesojoties Ķekavas un Bordesholmas pašvaldībās, plānoti 2018.gada vasarā un rudenī. Ķekavas novads sadraudzības partnerus un viesus uzņems jūlijā, dāvājot kulturāli, muzikāli un sportiski bagātīgu svētku programmu. Savukārt Bordesholmas pašvaldība aicina Ķekavas novada delegāciju kopā apmeklēt latviešu mākslinieka Edgara Vintera gleznu izstādi Bordesholmā, bet septembrī – vienoties simboliskā svētku gājienā.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

 

13.12.2016

  Drukāt