Decembris novada skolās aizvadīts zem labdarības zīmes

Gaidot Ziemassvētkus, pagājušajā nedēļā Pļavniekkalna skolā smaržoja pēc piparkūkām, ņirbēja iesaiņojamie papīri, tika gatavotas dāvanas. Bērni kopā ar savām skolotājām gatavojās, lai dotos ciemos uz Ķekavas sociālās aprūpes un dienas centru iepriecināt tā iemītniekus ar koncertu un pašu rokām ceptām piparkūkām un sarūpētām Ziemassvētku dāvanām - katra no tām bija bērnu rokām ar īpašu rūpību un sirsnību gatavota.

 

Atsaucoties Ķekavas novada fonda aicinājumam, šajā mācību gadā vairākas Ķekavas novada skolas pievienojušās akcijai “Labdarības skola”. Arī Ķekavas vidusskolas kolektīvs Ziemassvētku laikā vēlējās dāvāt prieku Ķekavas sociālās aprūpes centra iemītniekiem un apmeklēja centru 21.decembrī.

 

“Labdarības skola” ir kustība, kuras mērķis ir aktīvi iesaistīt bērnus un jauniešus labdarībā, veicinot labestību, līdzjūtību un atsaucību un veidojot piederības sajūtu videi, kurā dzīvo.

 

Ķekavas novada fonds saka lielu paldies uzņēmējiem SIA “Maxima” un SIA “Adugs Production”, kas šajā gadā atbalstīja „Labdarības skolas” projektu. Tieši viņi parūpējās par to, lai bērni varētu īstenot savas labdarības idejas un izgatavot dāvanas.

 

 

Ķekavas novada fonds

20.12.2016.

  Drukāt