Par pašvaldības ceļu uzturēšanu ziemas periodā

 

Turpinoties spēcīgai snigšanai un apledojumam, pārvietošanās pa valsts galvenajiem un reģionālajiem ceļiem ir apgrūtināta. Ķekavas novada pašvaldība aicina autovadītājus būt piesardzīgiem un atgādina par Ķekavas novada pašvaldībai piederošo ceļu uzturēšanas kārtību ziemas periodā. 

 

Pašvaldības ceļi ziemā tiek tīrīti atbilstoši visā valstī noteiktām prasībām. Kā pirmie tiek attīrīti novada maģistrālie ceļi un ielas, pa kurām pārvietojas sabiedriskais transports un skolēnu autobuss, kā arī stāvlaukumi pie skolām un bērnudārziem. Servitūtu un privāto ceļu tīrīšana paliek to īpašnieku ziņā.

  

Iedzīvotājiem ir iespēja personīgi vienoties par sniega tīrīšanu ar kādu no pašvaldības uzņēmumiem vai ar jebkuru citu privāto pakalpojuma sniedzēju. Tālruņa numuri: 

 

·         SIA „Ķekavas sadzīves servisa centrs” Ķekavas pagastā, tālrunis 67937363;

·         SIA „Baložu komunālā saimniecība” Baložos, tālrunis 27734604;

·         SIA „Līves 2” Daugmales pagastā, tālrunis 27055398.

·         Kontaktpersona Ķekavas novada pašvaldībā: ceļu uzraudzības speciālists Arvis Krūmiņš, tālrunis 67847163.

 

Iedzīvotāji nepieciešamības gadījumā var sazināties ar ceļu uzturētājiem un sniegt informāciju par tiem pašvaldības ielu vai ceļu posmiem, kuri nav attīrīti vai kuros nepieciešama ceļa seguma apstrāde ar pretslīdes materiāliem. 

Ķekavas novada atbildīgie dienesti ir gatavi darbam, taču pašu autovadītāju ziņā ir ievērot piesardzību, kā arī parūpēties par sava transporta līdzekļa tehnisko stāvokli un atbilstību sezonai.

 

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

04.01.2017

  Drukāt