Aicinām atbalstīt Zemes stundu un kļūt pat “Klimata vēstnieku”

 

Ķekavas novada iedzīvotāji tiek aicināti atbalstīt vides aizsardzības akciju Zemes stunda un kļūt par “Klimata vēstniekiem 2017” vai pieteikt kādu zaļi domājošu cilvēku, kuram rūpes par apkārtējo vidi ir dzīvesveids un kurš uz to rosina arī citus. Pieteikšanās elektroniski līdz 6.martam.

 

Gaidot Zemes stundu 2017, kas tiks atzīmēta 25.martā plkst.20.30 – 21.30, Pasaules Dabas Fonds kopā ar Tetra Pak meklē “Latvijas klimata vēstnieku” – videi draudzīga dzīvesveida piekopēju un popularizētāju. Arī Ķekavas novada iedzīvotāji ir aicināti pieteikties vai pieteikt tos novadniekus, kuri atbilst “Klimata vēstnieka” aprakstam, līdz 2017.gada 6.martam sūtot pieteikumu ar norādi KONKURSAM “Klimata vēstnieks” uz e-pasts adresi zemesstunda@pdf.lv.

 

 

Konkursa dalībnieki var pieteikties vai pieteikt pretendentus divām nominācijām - Dabai draudzīga dzīvesveida vēstnieks vai Dabai draudzīga dzīvesveida vēstnieks sabiedrībā. Plašāk par "Klimata vēstnieka"pieteikuma formu iespējams uzzināt Pasaules Dabas fonda mājaslapā.

 

 

Tāpat Ķekavas novada iedzīvotāji, iestādes un uzņēmumi šī gada 25.martā ir aicināti sagaidīt vienpadsmito vispasaules Zemes stundu un stundas garumā (plkst. 20.30 – 21.30) nelietot apgaismes objektus, ar šādu simbolisku rīcību rosinot domāt par klimata pārmaiņām un individuālo paradumu ietekmi uz šīm izmaiņām.

 

  

 

Sabiedrisko attiecību daļa,

17.02.2017.

 

 

 

  Drukāt