Atklāta Baložu bērnudārza „Avotiņš” piebūve

Vakardien Ķekavas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes “Avotiņš” vadītāja Baiba Jurisone kopā ar domes priekšsēdētāju Andi Damlicu svinīgajā ceremonijā pārgrieza bērnudārza “Avotiņš” piebūves atklāšanas lenti. Jaunajās, labiekārtotajās piebūves telpās nu var uzņemt 96 Ķekavas novada bērnus.

 

23.februārī Baložos tika atklāta pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes “Avotiņš” piebūve. Apliecinot labiekārtotās pirmsskolas izglītības iestādes piebūves gatavību uzņemt 96 Ķekavas novada bērnus, “Avotiņš” vadītāja Baiba Jurisone un domes priekšsēdētājs Andis Damlics pārgrieza atklāšanas lenti.

 

No moduļiem būvētās piebūves būvdarbi tika uzsākti pagājušā gada vasarā, nepārtraucot mācību procesu. Jaunajās piebūves telpās ir paredzēta vieta četrām grupiņām, kurās kopējais maksimālais bērnu skaits ir 96. Visas grupas ir aprīkotas ar sanmezglu, virtuves telpu, ģērbtuvi, kā arī pirmā stāva grupiņās ir paredzēta piekļuve bērniem ar kustību traucējumiem.

 

Par godu bērnudārza paplašināšanai tika sarīkoti īsti svētki – bērni kopā ar audzinātājām sniedza dziesmu un deju priekšnesumus. Klātesošos iepriecināja latviešu dziesminieks Goran Gora, īstajā vārdā Jānis Holšteins-Upmanis. Pasākuma noslēgumā bērnudārza “Avotiņš” audzēkņi palaida gaisā „labo domu” balonus, kas pildīti ar jauniem attīstības plāniem un iecerēm.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

24.02.2017

 

  Drukāt