Plāno Eiropas veselības nedēļu Ķekavas novadā

Ejam ārā! Tieši tā Ķekavas novads uzrunās iedzīvotājus pavadīt Eiropas veselības nedēļu no 20. - 27. maijam. Šis aktīvais aicinājums visus vienos gan veselības nedēļai, gan arī citos Ķekavas novada sporta aģentūras rīkotajos pasākumos.

Kā jau minēts, šogad Ķekavas novadā ievērojami pieaugs veselīgu aktivitāšu piekritēju skaits, jo plānoti vairāk vēl nebijuši pasākumi, kas noteikti saistīs gan novada iedzīvotāju, gan viesu interesi. Un pirmais redzamākais no tiem ir līdz šim atraktīvākā veselības nedēļa maija beigās!

 

Novada sporta aģentūras direktore Dace Cīrule uzsver: “Ejam ārā! Tas ir aicinājums. Nav nepieciešams nodarboties ar kādu sporta veidu. Un nav svarīgi, cik jums gadu. Mēs vēlamies aicināt ikvienu iziet ārā un paskatīties, cik skaists ir mūsu Ķekavas novads, sasveicināties ar kaimiņiem, pasmaidīt un vienkārši justies labi. Un pozitīva sajūta ir labas veselības ķīla!”

 

Sagaidāms, ka šogad veselības nedēļā būs vairākas īpašas pozitīvisma zonas katra interesēm un iespējām, dažādas iespējas pārbaudīt veselību, atraktīvas balvas un nedēļas galvenais pasākums pie Daugavas ar ūdens sporta aktivitātēm. Nedēļas aktivitātes tiek veidotas sadarbībā ar jauniešiem, sociālās un drošības jomas pārstāvjiem, kā arī veselības speciālistiem, aktīvajām jaunajām ģimenēm un citiem.

 

Jāuzsver, ka Ķekavas novads ir vienīgā Latvijas pašvaldība, kas saņēmusi atbalstu no Erasmus+Sports programmas ar mērķi uzlabot sadarbību starp dažādām pašvaldības, valsts iestādēm un privātajām organizācijām, kas iesaistītas veselību veicinošu fizisko aktivitāšu īstenošanā.

 

 

 

 

Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra

09.03.2017.

 

  Drukāt