Pašvaldība izsludina vasaras nometņu projekta konkursu

Pavasarim iestājoties, Ķekavas novada pašvaldība izsludina vasaras nometņu projektu konkursu. Arī šajā gadā projekta pieteikumus var iesniegt no 15. marta līdz 1. aprīlim.

 

Bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu konkursa mērķi ir noteikt Ķekavas novadā deklarētajiem bērniem un jauniešiem piemērotākos un atbilstošākos vasaras nometņu projektu pieteikumus, veicināt un atbalstīt izglītības iestāžu, pašvaldības institūciju, sabiedrisko organizāciju un citu juridisku personu iniciatīvu bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu izstrādē un realizācijā vasaras periodā.

 

Pretendēt uz līdzfinansējuma saņemšanu bērnu un jauniešu vasaras nometnēm  var Ķekavas novada pašvaldības institūcijas, izglītības iestādes, sabiedriskās organizācijas, juridiskās personas.

 

Pagājušajā gadā Ķekavas novada pašvaldības bērnu un jauniešu vasaras nometņu konkursā pašvaldība līdzfinansēja 11 nometņu organizēšanu ar kultūras, sporta un tūrisma ievirzi. To ietvaros novada bērni un jaunieši varēja iepazīties ar dažādiem sporta veidiem, apgūt tūrisma un orientēšanās pamatelementus, doties piknikos un pārgājienos, atjaunot zināšanas par novada vēsturi, uzzināt par karjeras izglītību, veselīgu dzīvesveidu un piedalīties dažādās radošajās darbnīcās.

 

 

Nometņu projektu konkursa nolikums

Pieteikuma veidlapa

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

15.03.2017.

 

  Drukāt