Arī Ķekavas novadā šonedēļ notiek grants ceļu greiderēšana

Iestājoties piemērotiem laika apstākļiem, arī Ķekavas novada pašvaldības uzņēmums “Ķekavas sadzīves servisa centrs” (ĶSCC) šonedēļ veic grants ceļu greiderēšanu Ķekavas novada teritorijā, kā arī paralēli šiem darbiem tiek sagatavots materiāls grants ceļu remontiem. 

 

Pirmajās trijās dienās ceļu tehnika ir nogreiderējusi grants ceļus ciematā “Jaunsils”,  daļu grants ceļu Daugmales pagastā,  Katlakalnā, Rāmavā un Krustkalnos.

 

Šodien, 15. martā, greideri strādā Baložos un šajā teritorijā  darbu turpinās arī nākamajā dienā, virzoties uz Krogsila apvidu.

 

Tiks nogreiderēti visi pašvaldības īpašumā esošie grants ceļi. Sākotnēji greiderēšana tiek veikta uz tiem ceļiem, kur satiksmes intensitāte ir lielāka un kur ir atbilstošs ceļa stāvoklis, tas ir, ceļa segums ir sauss.

 

Savukārt pašvaldības ceļu speciālists apseko novadā grants ceļu stāvokli un marķē problemātiskākās vietas, lai uzsāktu pakāpenisku to remontu. ĶSCC jau ir sarūpējis vidējās un smalkās frakcijas granīta šķembas, kā arī šonedēļ tehnika strādā karjerā, lai sagatavotu materiālu grants ceļu remontiem Daugmales pagastā.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

15.03.2017.

 

  Drukāt