Lielā talka 2017 – 22.aprīlī

Šogad Lielā Talka visā Latvijā norisināsies 22.aprīlī. Līdz 20.aprīlim iespējams pieteikt savas talkas vietas, norādot atbildīgo personu par talkas organizēšanu, kam būs iespēja saņemt maisus un vienoties ar pašvaldību par savākto atkritumu izvešanu.

 

Šobrīd ikviens Ķekavas novada iedzīvotājs var oficiāli pieteikt savas talkas vietas talkas.lv , kopējā kartē atzīmējot piesārņoto teritoriju, kas nav privātīpašums. Savukārt tie talkotāji, kas labprātāk piedalās citu organizētajās talkās, ir aicināti izvēlēties kādu no reģistrētajiem talkas punktiem, lai jau 22.aprīlī pievienoties kādai no pieteiktajām talkas vietām.

 

Pašvaldība Lielās Talkas ietvaros koordinē piesārņoto vietu reģistrēšanu un savākto atkritumu aizvešanu. Talkas laikā piepildītie maisi, kas šogad būs baltā krāsā, atstājami tikai iepriekš reģistrētajās talkas vietā. Lielās Talkas koordinatore Ķekavas novadā ir Vides un labiekārtošanas daļas vadītāja Sigita Varika, tālrunis – 67936039, 26417724.

 

Pērn Ķekavas novadā tika reģistrētas 45 oficiālās talkošanas vietas: trīsdesmit divas Ķekavas pagastā, vienpadsmit – Baložu pilsētā, trīs – Daugmales pagastā.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

27.03.2017.

 

  Drukāt