Aizvadīta Latvijas Pašvaldību savienības rīkotā Novadu diena

  

Latvijas Pašvaldību savienība marta izskaņā rīkoja ikgadējo Novada dienu, lai diskutētu ar pašvaldību pārstāvjiem un nozaru ekspertiem par sociālo dienestu kapacitāti, starpinstitucionālo sadarbību un plānotajām reformām.

Novadu dienā pašvaldību pārstāvjiem bija iespēja dalīties pieredzē un labās prakses piemēros, kā arī iesaistīties paneļdiskusijā “Sociālo dienestu kapacitāte un starpinstitucionālā sadarbība – identificētās problēmas un risinājumi”, kur viedokļos dalījās pārstāvji no tādām institūcijām kā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, Labklājības ministrija, Latvijas Pašvaldību sociālo dienestu vadītāju apvienība u.c. Paneļdiskusijās tika analizēta esošā situācija, balstoties līdzšinējā pieredzē un apkopotajos statistikas datos, kā arī aktualizēts plāns minimālo ienākumu atbalsta sistēmas pilnveidošanai 2018.-2020. gadam un plānotā nodokļu reforma.

 

Novadu diena bija ne tikai plaši apmeklēts pasākums, bet arī labi organizēts un pārdomāts notikums, kas vienuviet pulcēja daudzus nozares ekspertus. Pasākumu, kas 31. martā norisinājās Īslices kultūras namā, apmeklēja četri pārstāvji no Ķelavas novada – Ķekavas novada domes priekšsēdētāja trešais vietnieks Igoris Malinauskas, Ķekavas novada bāriņtiesas priekšsēdētāja Sarma Trumpekoja un sociālā dienesta darbinieki.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

06.04.2017.

 

  Drukāt