Apceļo Daugavas lejteci un laimē enerģētisko pirts rituālu

Daugavas lejteces apceļošanas akcija, kuras noslēgumā būs iespēja laimēt pirts rituālu 4 personām, jau ir sākusies! Un līdz pat 2. oktobrim aicinām ikvienu apceļot Daugavas lejteces reģionu, iegūstot iespēju tikt pie dažādām vērtīgām balvām. 

 

Daugavas lejteces reģions apvieno 6 novadus – Salaspils, Ogres, Ikšķiles, Stopiņu, Baldones un Ķekavas. Akcijas "Apceļo Daugavas lejteci” ietvaros ikvienam būs iespēja iepazīt reģiona plašo tūrisma piedāvājumu.

 

Akcijas bukletu var saņemt Ķekavas, Ogres, Ikšķiles un Salaspils tūrisma informācijas centros vai lejupielādēt tā elektronisko versiju šeti: www.daugava.travel/akcijas.

 

Veicinot tūrisma attīstību Daugavas lejtecē, akcijas laikā dalībniekiem ir jāapmeklē vismaz 15 no 19 objektiem, par katru objektu ierakstot krustvārdu miklā atbildes vārdu.

 

Aizpildītais akcijas buklets jānogādā kādā no tūrisma informācijas centriem Salaspili, Ķekavā, Ikšķilē vai Ogrē.

 

Akcijas galvenā balva ir „Enerģētiskais pirts rituāls 4 personām Baldones novada “Lejasmārtiņos”” (http://lejasmartini. lv/lv/news), bet dalībniekiem būs iespēja laimēt arī citas vērtīgas balvas:

  • izjādi ar zirgiem 2 personām (iekļauta fotosesija) no SIA “Charlotte”;
  • planaplanierisma skolas dāvanu karti lidojumam 1 personai;
  • bišu vaska lukturus no “Emīlijas bišu vasks”;
  • dāvanu karti 2 personām loka šaušanas apmācībai sporta klubā „Amazones”;
  • Daugavas muzeja dāvanu karti;
  • gardu dāvanu no IK “Ķeipenieši”.

 

Izloze notiks 5. oktobrī Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī. Vairāk par akciju lasiet : www.daugava.travel/akcijas!

 

Sabiedrisko attiecību daļa

11.04.2017.

 

  Drukāt