Ūdenssporta attīstība Ķekavas novadā

Biedrība "Ūdenssporta klubs Kambīze" ar Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam, Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras un Ķekavas novada pašvaldības finansiālu atbalstu iegādājas glābšanas laivu, veikborda dēļus un ūdensslēpes.

 

Pasakoties Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam apakšpasākuma "Darbības īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju" finansiālajam atbalstam (8313,61 EUR), Ķekavas novada domes (2000 EUR)  un Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras finansiālam atbalstam (400 EUR), Biedrība "Ūdenssporta klubs Kambīze" iegādājās glābšanas laivu, kas tiks izmantota darbā ar bērniem un jauniešiem, gan treniņu laikā Rīgas HES akvatorijā, gan pavadot bērnus sacensībās nodrošinot viņu drošību uz ūdens, kā arī iegādājās veikborda dēļus un ūdensslēpes, lai bezvēja dienās sniegtu iespēju izbaudīt  veikborda un ūdensslēpošanas iespējas gan vindsērfinga skolas audzēkņiem, gan citiem novada iedzīvotājiem.

 

Projekts īstenots Partnerības "Daugavkrasts" sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas Ķekavas novadam 2015. – 2020. gadam ietvaros.

 

Plašāku informāciju par vindsērfinga apmācību un Ūdenssporta klubu Kambīze var atrast Biedrības "Ūdenssporta klubs Kambīze" mājas lapā www.kambize.lv

 

 

Vairāk informācijas par Eiropas Lauksaimniecības fondu lauku attīstībai pieejams Eiropas Komisijas tīmekļa vietnē.

 

 

Biedrība "Ūdenssporta klubs Kambīze"

18.04.2017.

 

  Drukāt