Pārrunā sadarbības iespējas hokeja popularizēšanā

Šodien, 18. aprīlī, Ķekavā viesojās hokeja skolas “Kurbads” direktors Juris Štāls, lai tiktos ar  novada domes priekšsēdētāju Andi Damlicu un Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītāju Aigaru Vītolu. Tikšanās reizē tika pārrunātas sadarbības iespējas hokeja popularizēšanā un intereses veicināšanā Ķekavas novada bērnu un jauniešu vidū.

 

Hokeja skolas “Kurbads” direktors jau ir ticies ar vairāku Pierīgas pašvaldību pārstāvjiem, iepazīstinot ar skolas darbību, līdzšinējiem sasniegumiem un nākotnes iecerēm.

 

Ledus halle “Kurbads” atrodas Rīgā, tomēr jauno hokejistu skola cer piesaistīt bērnus arī no tuvākajām pašvaldībām. Plānots, ka 2017. gada vasarā sporta skolā “Kurbads” tiks uzsākta 5-10 gadus vecu bērnu uzņemšana. Hokeja skolas galvenais uzdevums ir veidot mūsdienīgu un kvalitatīvu treniņu programmu, tādējādi veicinot audzēkņu fizisko sagatavotību, komandas darbu un, galvenokārt, prieku spēlēt hokeju.

 

Hokejs ir viens no iecienītākajiem sporta veidiem gan novadā, gan valstī kopumā. Ķekavas novads jau vēsturiski saistīts ar šo sporta veidu. Hokeja kluba “Dinamo Rīga” spēlētāji treniņu nometnes aizvadīja tagadējās viesnīcas "Park Hotel Ķekava" telpās. Turklāt pēdējo gadu laikā arvien populārāki kļuvuši atklātā hokeja turnīri, kas regulāri tiek rīkoti Daugmalē.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

18.04.2017.

  Drukāt