Paziņojums par lokālplānojuma teritorijas plānojuma grozījumiem nekustamajam īpašumam “Grifi”, Vimbukrogā, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā nodošanu publiskajai apspriešanai un institūciju atzinumu saņemšanai

Ķekavas novada dome 2021.gada 4.februārī pieņēmusi lēmumu “Par lokālplānojuma teritorijas plānojuma grozījumiem nekustamajā īpašumā “Grifi”, kadastra numurs 8070 008 2758, Vimbukrogā, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā nodošanu publiskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai”.

 

Lokālplānojuma mērķis ir plānotas (atļautās) izmantošanas maiņa no Lauku apbūves teritorijas (LA) uz Savrupmāju dzīvojamās apbūves teritoriju (DzS) un Transporta infrastruktūras teritorijas (TR) funkcionālo zonējumu, papildus nosakot, ka nekustamajam īpašumam nav piemērojami Teritorijas, kurai obligāti izstrādājams detālplānojums – (DP2) nosacījumi.

 

Lokālplānojuma publiskās apspriešanas laiks: no 2021.gada 13.aprīļa līdz 18.maijam.

 

Informācija par publisko apspriešanu pieejama Ķekavas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.kekavasnovads.lv, Ķekavas novada informatīvajā biļetenā “Ķekavas Novads” un Latvijas ģeotelpiskās informācijas portāla www.geolatvija.lv sadaļā “Teritorijas attīstības plānošana”.

 

Publiskās apspriešanas sanāksme notiks attālināti 2021.gada 6.maijā plkst. 18.00 ZOOM platformā, tiešraide tiks pārraidīta pašvaldības tīmekļa vietnes www.kekavasnovads.lv sadaļā “Attīstība” – “Lokālplānojumi” – “Publiskās apspriešanas” un pašvaldības YouTube kanālā.

 

 

 

Interesentus, kas vēlas piedalīties publiskās apspriešanas sanāksmē ZOOM platformā, lūdzam pieteikties līdz 5.maijam, sūtot pieteikumu uz e-pastu andris.lacis@kekava.lv.

 

Piekļuves informācija sanāksmei ZOOM platformā: https://ej.uz/grifi

 

Ar lokālplānojuma redakcijas materiāliem iespējams iepazīties Ķekavas novada pašvaldībā, pašvaldības tīmekļa vietnē www.kekavasnovads.lv un Latvijas ģeotelpiskās informācijas portāla www.geolatvija.lv sadaļā “Teritorijas attīstības plānošana”. Plakāts ar informāciju par lokālplānojuma projektu un publisko apspriešanu ir pieejams Jaunu ideju centra skatlogā (Skolas ielā 2, Ķekavā).

 

Interesentus, kas vēlas iepazīties ar lokālplānojuma redakcijas materiāliem klātienē, kā arī saņemt klātienes konsultāciju, lūdzam pieteikties pa telefonu 29822574 (Andris Lācis).

 

Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt (vai nosūtīt pa pastu) Ķekavas novada pašvaldībā (adrese: Gaismas iela 19 k-9-1, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV-2123, e-pasts (elektroniski parakstītiem dokumentiem): novads@kekava.lv) vai Latvijas ģeotelpiskās informācijas portāla www.geolatvija.lv sadaļā “Teritorijas attīstības plānošana”. Neskaidrību gadījumā iespējams vērsties Ķekavas novada pašvaldībā, tālr. 29822574 (Andris Lācis).

 

Tiks pieņemti rakstiski iesniegumi un priekšlikumi, kas iesniegti līdz publiskās apspriešanas beigām. Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, par to jānorāda iesniegumā. Iesniegumā jānorāda: fiziskām personām – vārds, uzvārds, dzīvesvietas adrese, juridiskām personām – nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.

 

Publiskās apspriešanas sanāksmes norises laiks vai formāts var mainīties atkarībā no valstī tobrīd noteiktajiem drošības un pulcēšanās ierobežojumiem Covid-19 dēļ. Lūdzam sekot līdzi aktuālajai informācijai pašvaldības informatīvajos kanālos!

 

Ar lokālplānojuma redakcijas materiāliem iespējams iepazīties šeit:

Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi

Lokālplānojuma teritorijas funkcionālais zonējums un apgrūtinājumi

Paskaidrojuma raksts

Cita sadaļa:

     Topogrāfiskais plāns

     Lokālplānojuma teritorijas esošais funkcionālais zonējums un apgrūtinājumi

 

Attīstības un būvniecības pārvalde

12.04.2021.

Precizēts: 06.05.2021.

 

  Drukāt