deputāte Viktorija Baire
 

 

Kontaktinformācija
tālrunis: 67935822
e-pasts: viktorija.baire@kekava.lv

Pieņemšanas laiki

P. 10.00-13.00

C. 16.00-19.00

Vai iepriekš saskaņojot - tālr. 67935822

Informācija par deputātu

 

 

Viktorija Baire kopš 2017.gada 11.augusta  ir Ķekavas novada domes priekšsēdētāja. Viņa kandidēja pašvaldību vēlēšanās no Jaunās Konservatīvās partijas saraksta. Arī pirms vēlēšanām Viktorija Baire aktīvi iesaistījās novada dzīvē – viņa bija biedrības “Par labāku Pļavniekkalna skolu” locekle. Lēmums aktīvi darboties novada politikā tika pieņemts tieši šīs skolas problēmu risināšanas laikā. Pirms izaicinājuma kļūt par Ķekavas novada domes priekšsēdētāju Viktorija Baire no 2005.gada strādāja Nacionālajā veselības dienestā, kur sāka darbu kā vecākā eksperte, bet darbu beidza jau kā dienesta direktora vietniece.   

1982. gadā dzimusī Viktorija Baire ir lepna divu dēlu mamma. Viņa jau 25 gadus dzīvo Ķekavas novadā un ļoti labi izprot novadnieku intereses, problēmas un vajadzības.

Diplomētās juristes Viktorijas Baires darbību raksturo mērķtiecīgums un apņēmība. “Es vēlos redzēt Ķekavu kā plaukstošu novadu, kurā katrs iedzīvotājs jūtas drošs par savu rītdienu un ir lepns, ka viņam ir iespēja dzīvot tieši šeit. Es vēlos radīt novadā tādu stabilitāti, lai tas būtu gatavs jebkuriem pārbaudījumiem nākotnē. Un es vēlos šajā procesā iesaistīt iedzīvotājus, jo viņu viedoklis un idejas ir ļoti svarīgas. Tikai visi kopā mēs izveidosim skaistu, drošu un pārtikušu Ķekavas novadu.”       

  Drukāt