Skolotāju diena

 Ikdienas steigā ne vienmēr atrodam laiku viens otram, tāpēc svētku reizē ar patiesu prieku un mīlestību sveicām savus skolotājus.

   Katra klases audzinātāja zina un prot likt lietā savas klases talantus un resursus. To izmantoju arī es, tāpēc mūsu priekšnesums bija ar "latvisku garšu"- tautas dejām un Latvijas Valsts prezidenta Kārļa Ulmaņa atziņām.     Pasākuma tapšanā jutām skolotāju un skolēnu draudzīgo plecu un atbalstu. Vēlamies pateikties skolotājiem Martai Helēnai Vanagai, Jānim Kalniņam, Annai Miškinai, Kristīnei Šapelei, Regīnai Eihmanei un Lidijai Brigznei, kā arī Ķekavas vidusskolas deju kolektīva "Šeku reku" dejotājiem.

   Šogad centāmies atjaunot tradīciju- Skolotāju ekskursija, kas, manuprāt, izdevās pateicoties direktores Sandras Pugovkas atbalstam un latviešu valodas skolotāju Dignas Rībenieces, Inas Jaunošānes, Ineses Saulkalnes un Kristīnes Reinfeldes- Somes organizētajām aktivitātēm V.Plūdoņa muzejā.

   Paldies visiem par kopā būšanu!

Skolotāju iespaidi

L.Pētersone: "Labām emocijām pilna diena, īpaši jau pasākums zālē. Ļoti patika 12.-to sagatavotais priekšnesums, arī zāles noformējums ļoti jauks. Visa pēcpusdiena bauda dvēselei :)"

R.Jankovskis: "Ļoti patīkami pārsteidza tas, ka 12. klases audzēkņi ir gatavi skolotāju priekšā dejot tautas deju, uzskatu ka tas ir liels audzinātājas un visu pārējo skolotāju nopelns. Kā arī  interesanta likās pēcpusdienas izbrauciena izvēlētā vieta, uzzināju daudz jauna par V. Plūdoni. Visas dienas garumā pozitīvas emocijas."

A.Tauriņa "Manā klasē (3.e) rosījās lieliski jaunie pedagogi, bērni sajūsmā! Paldies! Man ļooooooti patika apsveikums zālē, deja un montāža, lieliski"

A.Stikāne "Prieks, ka ir kolēģe, kura atjauno mazdrusciņ aizmirsto tradīciju. Ir jauki šajā dienā atslēgties no ikdienas rūpēm- padziedāt, pajokot, izspēlēt kādu sen aizmirstu ludziņu, pastaigāt pa Mēmeles krastu un atsaukt atmiņā tos laikus, kad dzīvoja un rakstīja V. Plūdonis. Kad vēl, ja ne skolotāju dienā!"

A.Plostiņa : "Ļoti patika(bija aizkustinoša) 12.klašu deja!!!!

B.Varaņicka: "Paldies par jauko un sirsnīgo Skolotāju dienas organizēšanu! Paldies sk. Rainai un viņas klasei, kuru sniegums bija lielisks! Sirsnīgs paldies skolotājām, kuras vadīja stundu 2.a klasē( nezinu kā sauc) Meitenes visu manu prombūtnes laiku darbojās ar bērniem. Paldies arī par kopīgi sagatavoto apsveikumu! Paldies 4. klašu skolotājām un skolēniem par sveicieniem mūsu svētkos! Paldies par sagatavoto cienastu! Lieliska Skolotāju diena!"

D.Graubica: "Man - pārsteigumu pilna jau no paša rīta! Tikai pozitīvas emocijas !!!! Ļoti jauks dienas noslēgums zālē!!!!! No sirds paldies divpadsmitajiem!!! Malači!!!

 

  Drukāt