Valsts svētku svinīgie pasākumi

Šodien mūsu skolā jūtama svētku noskaņa: daži ir satraukti, jo viņiem ir jārūpējas par svētku noskaņas radīšanu citiem, daži ir priecīgi, jo zin, ka viņiem būs diploms par  veiklību, spēku, vai ātrāko skrējienu, vai emocionālāko domrakstu. Daži vēl nezina, ka viņus gaida dāvana.

Un svētkos tiešām ir kā īstā dzimšanas diena: ir sveicēji, ir dāvanas, ir dziesmas un emocionāli mirkļi.  Direktore pasniedza Ķekavas novada balvas skolēniem un skolēnu grupām, kas iepriekšējā mācību gadā guva panākumus valsts un starptautiskā līmenī, kā arī apbalvja skolotājus, kas nesa skola vārdu valsts un pasaules līmenī. Tad tika pasniegti diplomi par labāko domrakstu un apbalvoti spēka vingrojumu un lēcēnos ar aukliņu laureāti. Pasākumā piedalījās arī Ķekavas novada sporta pārvaldes pārstāvji un sumināj "Piedzīvojuma skrējiena dalībnieku". 1.vietu ieguvēji varēs doties projekta "Latvijas skolas soma" ietvaros dažādos piedzīvojumos: ekskursijā uz botānisko dārzu, mācīties veidot savu filmu un spēlēt izglītojošu , interaktīvu spēli. 

Par pasākuma emocinālo daļu rūpējās 6.c un 7.c un 9.c klases skolēni un mūzikas skolotāja Dace Bula. Skanēja skolotājas Daces Bulas dziesmas pirmatskaņojums. Tā pat pirmo reizi tika demonstrēts 8.b klases video klips par godu Latvijas valsts svētkiem.

Savukārt sākumskolā tika sumināti viktorīnas "Par Latviju" uzvarētāji un dziedāja sākumskolas koris diriģentes Lindas Matvejas vadībā.

Lai izdodas skolas svinīgajos pasākumos iegūto svētku sajūtu aiznest katram savā ģimenē, mājā un arī tur radīt svētku sajūtu 18.novembrī.

 

 

  Drukāt