„Solis tuvāk” aicina piedalīties vasaras nometnēs

Biedrība „Solis tuvāk” aicina piedalīties dienas un diennakts nometnēs. Pateicoties Ķekavas novada pašvaldības līdzfinansējumam, dalības maksa diennakts nometnēs novadā deklarētiem bērniem ir 120 euro, pārējiem bērniem - 140 euro.

 

10.-17.jūnijs  diennakts nometnē „Piedzīvojums Daugmalē”, kas notiks Daugmales pamatskolā, apgūsim praktiskās iemaņas, kas nepieciešamas dodoties pārgājienos, dosimies pārgājienos, trenējoties dažādu šķēršļu joslu pārvarēšanā, apgūsim orientēšanās pamatiemaņas, notiks stafetes un spēles. Kā ik gadus viesosimies pie Bišu Jāņa un apmeklēsim Konfelādes darbnīcas, cepsim picu un pārvarēsim šķēršļu joslu ekskursijā Vīnkalnos. Pateicoties Ķekavas novada pašvaldības līdzfinansējumam, dalības maksa nometnē novadā deklarētiem bērniem ir 120 euro, pārējiem bērniem - 140 euro Pateicoties ABLV Charitable Foundation piešķirtajam grantam, 10 sociāli mazaizsargātiem bērniem no maznodrošinātām, trūcīgām, sociālā riska vai audžuģimenēm dalība nometnē ir bez maksas.

 

26.-30.jūnijs dienas nometnē "Ceļā uz Latvijas simtgadi” Baložu kultūras namā dalībnieki pētīs tautas tērpu un meklēs informāciju par profesijām, kādas nepieciešamas, lai tērpu izveidotu, apgūs tautas rokdarbus, rotaļas un dejas, veiks fiziskās aktivitātes, viesosies "Linum" amatniecības darbnīcās. Dalības maksa nometnē ir 65 euro. Pateicoties ABLV Charitable Foundation piešķirtajam grantam, 10 sociāli mazaizsargātiem bērniem no maznodrošinātām, trūcīgām, sociālā riska vai audžuģimenēm dalība nometnē ir bez maksas.

 

30.jūlijs-6.augusts diennakts nometnē „Piedzīvojums Ķekavā” Plakanciemā dalībnieki apgūs praktiskās iemaņas, kas nepieciešamas dodoties pārgājienos (nometnes iekārtošana, telts celšana, ugunskura vietas sagatavošana, kurināmā sagādāšana, maltītes pagatavošana, nometnes novākšana), dosies pārgājienos, trenēsies dažādu šķēršļu joslu pārvarēšanā, orientēšanās pamatiemaņu apguvē. Nometnes praktiskās apmācības vada jaunsargs Kristiāns Vuļs.

 

Pateicoties Ķekavas novada pašvaldības līdzfinansējumam, dalības maksa nometnē novadā deklarētiem bērniem ir 120 euro, pārējiem bērniem - 140 euro.

 

Nometnēs kā pedagoga palīgs darbosies jauniete Sanem Ozdemir no Turcijas, kas veic brīvprātīgo darbu biedrībā programmas „Erasmus+” ietvaros.

 

Telefons uzziņām 29101374, pieteikuma anketa www.solistuvak.lv.

 

 


Linda Znotiņa

Nometņu vadītāja, biedrības „Solis tuvāk” valdes priekšsēdētāja

16.05.2017.

 

  Drukāt