Ķekavas skolēniem 3. vieta konkursā “Sporto visa klase”

Piektdien aizvadītas Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) rīkotā projekta "Sporto visa klase" trešās sezonas finālsacensības. Laureātu vidū arī Ķekavas vidusskolas 4. klases skolēni, kuri sacensībās Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā izcīnīja godpilno 3. vietu.

 

Šajā mācību gadā tika aizvadīta projekta trešā sezona, kurā piedalījās vairāk nekā 3000 bērnu no 130 klasēm un 59 pašvaldībām. Ķekavas vidusskolas 4.b klase projekta finālā savā klašu grupā ieguva 31 punktu, vislabāk parādot sevi stafešu pārbaudījumos.

 

Kā informē “Rīgas un Apriņķa Avīze”, projekta gaitā dalībniekiem bija jāveic vispārējās fiziskās sagatavotības testi, atlases sacensības stafetēs, labais darbs ar moto "Visi kopā mēs to varam!", kā arī tika vērtētas skolēnu sekmes. Savukārt finālsacensību dalībniekiem bija jāveic ne tikai vairākas stafetes un jāatbild uz zināšanu konkursa jautājumiem par olimpisko kustību, bet arī žūrijas locekļiem bija jārāda iepriekš sagatavots priekšnesums "Tikai mēs tā protam". Skolēniem arī bija aktīvi jāatbalsta savi pedagogi, kuriem bija nozīmīga loma uzvaras kaldināšanā.

 

Projektu "Sporto visa klase" organizē LOK sadarbībā ar “Olimpisko Solidaritāti”, pašvaldībām un Latvijas Futbola federāciju, to atbalsta Izglītības un zinātnes ministrija un Aizsardzības ministrija, LOK ģenerālsponsors “Latvijas Mobilais Telefons”, LOK partneris “LDz Cargo” un sporta preču veikals tīkls SIA” Sportland”.

 

Vairāk par projekta "Sporto visa klase" finālsacensībām lasāms šeit.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

22.05.2017.

Foto: Vadims Morozovs

  Drukāt