Projekta “Sporto visa klase” atklāšana Ķekavas vidusskolā

8. novembra rītā sākumskolas zāli pieskandināja Olimpiskās himnas skaņas, tika pacelts projekta “Sporto visa klase” karogs un savu nerimstošo sportisko garu mazākajiem sākumskolēniem demonstrēja nu jau lielie 5.b klases skolēni, izdejojot savu prieku par iespēju turpināt sportot kā līdz šim.

 

Jau ceturto gadu pēc kārtas Latvijas skolās notiek projekts “Sporto visa klase”. Ķekavas vidusskolā aktīvajiem sportotājiem šogad pievienojušās vēl divas klases – 3.b un 3.d. Mūsu iedvesmas avots ir 5.b klases skolēni, kas kopā ar skolotājām Ilonu Jēkabsoni un Aigu Liepkalni divus gadus pēc kārtas izcīnīja trešo vietu Latvijas mērogā.

 

Mūsu skolu apmeklēja īpaši viesi – LOK ģenerālsekretārs, olimpiskais vicečempions un “Sporto visa klase” idejas autors Žoržs Tikmers un LOK projektu koordinatore Lilita Mitrofanova. Savā uzrunā skolēniem Ž.Tikmers uzsvēra, ka lepojas ar mūsu skolēnu sasniegumiem – divus gadus pēc kārtas izcīnīt trešo vietu patiešām milzīgā 3.klašu konkurencē un šogad turpināt dalību projektā jau ar trim klasēm.

 

Sveicienam pievienojās arī Ķekavas novada sporta aģentūras direktore Dace Cīrule, Ķekavas novada fonda vārdā klātesošos uzrunāja Evija Mileiko un prieku un lepnumu par savas skolas audzēkņiem pauda Ķekavas vidusskolas direktore Sandra Pugovka.

 

Īpašus ceļavārdus gan saviem bijušajiem audzēkņiem, gan arī jaunajiem projekta dalībniekiem veltīja skolotāja Ilona Jēkabsone, kavējoties atmiņās par komandas garu, spēju vienam otru atbalstīt un stiprināt, par noraudātajām prieka asarām finālsacensībās, kad tika izcīnītas trešās vietas, un novēlot visiem turpināt labi iesākto.

 

Atklāšanas pasākuma izskaņā sportisku garu visiem vēlēja deju grupas “Versija” un “Mazā versija” skolotājas Ivettas Tamanes vadībā, ar deju “Vēl ir laiks” atgādinot, ka vēl ir laiks saņemties un sportot ikvienam un ik dienu.

 

Īpašu paldies 3.b un 3.d klases saka Ķekavas novada fondam par atbalstu skaisto sporta tērpu sarūpēšanā! Paldies skolēnu vecākiem, kas piekrituši bērnu dalībai šajā projektā, un pakārtojuši savas ikdienas gaitas gaidāmajām sportiskajām aktivitātēm! Paldies par iespēju piedalīties šajā projektā!

 

Mēs darīsim, ko varēsim, lai ir pašiem prieks un lepnums par paveikto!

 

 

 

Ķekavas vidusskolas skolotāja

Daina Plūme.

13.11.2017.

  Drukāt