Aicinām skolēnus iepazīt profesiju daudzveidību pašvaldībā

Ķekavas novada pašvaldība aicina skolēnus līdz 4. februārim pieteikties karjeras izglītības programmai ĒNU DIENA, kas šogad norisināsies jau 14. februārī. Šogad Ķekavas novadā jaunieši varēs iepazīt policistu, sabiedrisko attiecību speciālistu un datorsistēmu administratoru ikdienas darba pienākumus.
 

ĒNU DIENA ir iespēja skolēniem gūt pirmo ieskatu profesiju daudzveidībā, tādēļ aicinām novada skolēnus izmantot iespēju un pieteikties kādai no vakancēm Reģionālajā pašvaldības policijā vai Ķekavas novada pašvaldībā.  
 

14. februārī skolēni varēs izzināt, ko ikdienā dara sabiedrisko attiecību speciālisti, kādas problēmas risina datorsistēmu administratori, kā arī iepazīt pašvaldības policistu ikdienu.
 

 

Pieteikties ĒNU DIENAI kādā no Ķekavas novada pašvaldības piedāvātajām vakancēm iespējams no 1. līdz 4. februārim šeit. Pieteikumi tiks izvērtēti līdz 7. februārim, sniedzot apstiprinātajiem kandidātiem papildu informāciju par ĒNU DIENAS norisi un tikšanās laiku.
 

Neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Ķekavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību daļu, rakstot uz e-pasta adresi pr@kekava.lv.
 

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienuVairāk par iniciatīvu lasi www.enudiena.lv.

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

30.01.2018.

 

  Drukāt