"Maxima" pieejami Ķekavas novada mazpulcēnu audzēti simtgadei veltīti sīpoli

No 17. oktobra “Maxima Latvija” XXX formāta veikalos t/c “Rīga Plaza”, t/c “Domina” un Ulmaņa gatvē 88a, kā arī XX formāta veikalā Mārupē ir pieejami biedrības “Latvijas mazpulki” bērnu izaudzētie sīpoli Latvijas karoga krāsās, kuru audzēšanā iesaistījušies arī mazpulcēni no Ķekavas novada mazpulku kluba “Daugmales mazpulks”.
 

No Ķekavas novada mazpulkiem veikalos nogādāti gandrīz 459 kilogrami sarkano un balto sīpolu, ko izaudzējuši četri aktīvākie “Daugmales mazpulka” mazpulcēni. Kopumā četros “Maxima Latvija” veikalos šogad nonākusi aptuveni 1000 kilogramu liela mazpulcēnu lolotā sīpolu raža. Simtgadei veltīto sīpolu audzēšanā iesaistījās 33 bērni no visas Latvijas, informē SIA “Maxima Latvija” komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.


“Mazpulcēni ar prieku iesaistās sīpolu audzēšanā, jo tos audzēt un ravēt ir salīdzinoši viegli. Daudziem bērniem šī ir pirmā pieredze savas ražas pārdošanā lielveikalos, tāpēc liels izaicinājums ir produktu apstrādāt un noformēt atbilstoši tirgošanas prasībām. Taču ar rezultātu bērni ir apmierināti un lepojas, ka savus audzētos sīpolus var redzēt lielveikalu plauktos,” stāsta “Latvijas mazpulku” padomes priekšsēdētāja Randa Ķeņģe.

 

Pilnu rakstu aicinām lasīt portālā Aprinkis.lv.


Aprinkis.lv

18.10.2018.

Foto: Publicitātes foto

  Drukāt