Ķekavas novadā skolēnu autobusi kursēs 15 maršrutos


Jaunajā 2019./2020. mācību gadā Ķekavas novada pašvaldība nodrošinās skolēnu pārvadāšanas pakalpojumus 15 autobusu maršrutos. Skolēniem būs nodrošināts transports uz skolu un atpakaļ no izglītības iestādes, kā arī speciāls autobusa maršruts Nr. 14, kas kursēs darbadienu vakaros, lai mūzikas, mākslas un sportu skolu audzēkņi varētu nokļūt mājās no interešu izglītības nodarbībām.


Gan vecākus, gan pedagogus aicinām informēt skolēnus par nepieciešamību iegaumēt sava maršruta Nr., jo autobusu marka, izmērs, numurzīme, kā arī autobusa vadītājs var mainīties.

Arī šogad mazākajiem audzēkņiem no bērnudārziem “Avotiņš” (Baložos), “Zvaigznīte” (Valdlaučos) un “Bitīte” (Katlakalnā) būs lieliska iespēja doties uz peldēšanas nodarbībām Ķekavas peldbaseinā.

Tāpat kursēs autobusi, kas nodrošinās nokļūšanu gan Ķekavas novada, gan Rīgas izglītības iestādēs bērniem ar īpašām vajadzībām.

Skolēnu pārvadāšanas pakalpojumus nodrošina  SIA “KM Transports”. Pašvaldība aicina skolēnu autobusa pasažierus un viņa vecākus iepazīties un pārrunāt uzvedības noteikumus transportlīdzeklī, kā arī ceļu satiksmes noteikumus.

Ķekavas novada pašvaldība novēl patīkamu un drošu ceļu!


Administratīvā pārvalde
29.08.2019.

  Drukāt