Pašvaldība aicina pieteikties vasaras nometņu projekta konkursā

Ķekavas novada pašvaldība izsludina vasaras nometņu projektu konkursu. No 15.marta līdz  1. aprīlim pieteikumus aicinātas iesniegt izglītības iestādes, sabiedriskās organizācijas, juridiskās personas un pašvaldības institūcijas.

Aicinām nometņu projektu konkursa iesniedzējus sekot līdzi aktualitātēm saistībā ar ārkārtas situācijas virzību valstī. Gadījumā, ja nometņu norise nevarēs notikt, Ķekavas novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes pārstāvji ar Jums sazināsies!



Bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu konkursa mērķi ir noteikt Ķekavas novadā deklarētajiem bērniem un jauniešiem piemērotākos un atbilstošākos vasaras nometņu projektu pieteikumus, veicināt un atbalstīt izglītības iestāžu, pašvaldības institūciju, sabiedrisko organizāciju un citu juridisku personu iniciatīvu bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu izstrādē un realizācijā vasaras periodā.


Pretendēt uz līdzfinansējuma saņemšanu bērnu un jauniešu vasaras nometnēm  var Ķekavas novada pašvaldības institūcijas, izglītības iestādes, sabiedriskās organizācijas, juridiskās personas.


Nometņu projektu konkursa nolikums

Pieteikuma veidlapa


Projektu izmaksu tāme

Atskaite

 

Administratīvā pārvalde
15.03.2020.

  Drukāt