Pļavniekkalna sākumskolā notika seminārs par e-Twinning skolu sadarbības programmu Eiropā

 

       Pļavniekkalna sākumskolā, 11. janvārī, notika informatīvais seminārs par e-Twinning izmantošanu skolās. Seminārā piedalījās Ķekavas novada skolu skolotāji – Daugmales pamatskolas, Gaismas tilts- 97 un Pļavniekkalna sākumskolas pedagogi. Mūsu skolas skolotāji un skolēni piedalās šajā projektā. Projektu koordinē skolotāja Anna Radzihovska un Comenius projekta asistente Lena Williams no Vācijas.
      
       Skolotājas dalījās pieredzē par projekta realizēšanu un tā nepieciešamību skolās. Mērķis: sadarbība starp Eiropas skolām, izmantojot e-Twinning projektu kā metodi mācību un audzināšanas procesā, veicinot skolotāju tālākizglītību, IKT un valodas prasmju attīstību.
  
Kāpēc iesaistīties?
       Valodas lietošanas prasme, spēja darboties dažādās kultūrvidēs, jaunu metožu izmantošana, motivācija apgūt valodu gan skolotājiem, gan skolēniem, lai veicinātu saskarsmi.
 
Ko tas dod?
       Sadarbību, jaunus draugus, atbalstu, vēlmi uzzināt un izprast dažādus pasaules uzskatus, dalīties pieredzē, apmainīties idejām, lai motivētu skolēnus mācīties, lai apmainītos ar pedagoģiskajām idejām un niansēm, iepazīt Eiropas izglītības sistēmas.
 
 
Sākumskolu MA vadītāja Dzintra Medne
 

  Drukāt